Povidloň je skvostný dezert, který znám z cukrárny na Šumavě. Je to lahůdka s povidly. Prohlédněte si recept s postupem na tvarohovo – smetanové řezy s povidly v odpalovaném těstě, známé také jako povidloň. Starý recept v novém kabátu.
Vyzkoušejte moučník Andělské slzy a nebudete na něj moci zapomenout. Při jeho konzumaci je jeden kousek vždycky málo. Prohlédněte si Recept s postupem na andělské slzy: Neodolatelný dezert, který musíte vyzkoušet.
Recept na netradiční piškotový dort: Japonský Castella Cake, což je nadýchaný a jemný koláč z formy, podobný našemu piškotovému. Prohlédněte si recept s postupem na Japonský Castella Cake – jemný koláč s nádechem Asie
Nadýchaný pražský koláč se šlehačkovým krémem z mascarpone a křupavou drobenkou. Rychlý recept na dokonalou sladkou pochoutku
Příprava této bábovky je velice jednoduchá a rychlá. Uvidíte, že její lahodnou chuť si zamilujete Vy i celá Vaše rodina. Prohlédněte si recept s postupem na Bábovku jako pírko s citronem a jogurtem.
Rumové řezy na plechu s cukrovou polevou jsou skvělým dezertem, který potěší každého milovníka sladkého
Jednoduchý a rychlý recept na šlehačkovou bublaninu. Sladká chuť ovoce a jemné těsto tvoří dokonalou kombinaci. Tato bublanina je s třešněmi, ale můžete přidat i jiné ovoce. Jednoduchý a rychlý ovocný koláč se smetanou a bobulovitým ovocem
Pomerančová maková bábovka s osvěžujícím pomerančovým sirupem a sladkou glazurou, je ideální na každou příležitost
Jakmile je koláč upečený a drobenka zlatavě hnědá, můžeme si vychutnat skvělou kombinaci chutí: sladkou chuť kynutého těsta, kyselost rebarbory a křehkost drobenky.