Klasickou piškotovou roládu zvládnete podle tohoto postupu krok za krokem velmi snadno. Obměňte si ji pak podle své fantazie a chuti.
Pudinková buchta je klasika. Vyzkoušejte tento upgrade se zakysanou smetanou. S naším receptem ji zvládne úplně každý.
Máte třešně na zahrádce nebo v mrazáku? Dovedeme vás krok po kroku k jednoduché a výborné bublanině, která voní jako vzpomínka na dětství.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na sladkokyselou vzpomínku na babiččinu kuchyni a zvolte v sezoně rybízu tento dezert jako tečku za nedělním obědem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Vitacitové řezy s kakaovým korpusem a tvarohovým krémem. Vraťte se do dětství a užijte si tu nakyslou chuť s jemným tvarohem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tyto vláčné banánové řezy z kefíru a každé sousto pro vás bude jako pohlazení všedního dne.
Legenda sladkého pečení z banánů od které se jen tak lehce neodtrhnete. Vynikající dezert skládající se z několika vrstev, kde nechybí ani mascarpone.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Něžný piškotový polibek aneb sladký sen s krémem a želé, který si vychutnáte s rodinou v létě na pikniku či na zahradě.
Andělské slzy představují sladký zázrak, který v sobě nese lehkost oblaků. Prohlédněte si proto recept s postupem a nechte se také unášet!
Do tohoto fantastického dezertu „schováte“ zbylé piškoty (nebo při svátečním pečení třeba rozlámané kousky cukroví) i banány, jichž někdy člověk zkrátka koupí více, než stihne rodina včas sníst.
Podívali jsme se tentokrát na recept na biskupský chlebíček podle mistra cukráře Josefa Maršálka. Skvěle se povedl a doporučuji si recept vyzkoušet.