Některé dezerty nemají složitá jména, za to jejich chuť je tak jedinečná, že se předávají z generace na generaci. Vyzkoušejte babiččin koláč.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na hrnkovou nadýchanou buchtu s mákem a jablky a upečte tento skvělý zákusek kdykoliv, když je chuť na něco makového a sladkého.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí housky a vytvořte si ty nejlepší hamburgery ze svého vlastního pečiva.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Hrnkový makový závin a připravte si Tichou spirálu z máku a vzpomínek.
Meruňkový koláč si podle tohoto postupu krok za krokem upečete z čerstvých meruněk v létě i z kompotovaných po celý rok. Je tak jednoduchý, že máte úspěch
u strávníků zaručen.
Zapomeňte na zmrzliny z obchodu. S tímto jednoduchým receptem si připravíte doma nejchutnější zmrzlinu na světě, která potřebuje pouze tři základní ingredience. Potřebujete jen: 4 žloutky z velkých vajec, 120 g cukru krupice, 420 ml smetany ke šlehání (33-36% tuku). Volitelné přídavky: 200 ml mléka + 1 polévková lžíce (pro jemnější konzistenci), 30 g kvalitní hořké čokolády (pro čokoládovou variantu).
Máte na zahrádce hodně cuket? Tak z nich udělejte Cuketová buchtu s čokoládovou polevou a ořechy podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Klasickou piškotovou roládu zvládnete podle tohoto postupu krok za krokem velmi snadno. Obměňte si ji pak podle své fantazie a chuti.
Pudinková buchta je klasika. Vyzkoušejte tento upgrade se zakysanou smetanou. S naším receptem ji zvládne úplně každý.
Máte třešně na zahrádce nebo v mrazáku? Dovedeme vás krok po kroku k jednoduché a výborné bublanině, která voní jako vzpomínka na dětství.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na sladkokyselou vzpomínku na babiččinu kuchyni a zvolte v sezoně rybízu tento dezert jako tečku za nedělním obědem.