Kysané zelí vám nic neříká, ale máte chuť na něco fermentovaného? Pak vyzkoušejte tanto křupavý salát, který skvěle doplní každé jídlo.
Lehký salát a pikantní řízek je kombinace, které se těžko odolává. Podle tohoto receptu zvládnete obojí snadno.
Valašský frgál není jen tak nějaký koláč. Jde o speciální pochoutku, která má své přísné parametry. Pojďme si jeden upéct.
Upečte podle tohoto receptu s postupem tradiční mazanec jakou moučník třeba ke kávě. Já mazanec peču po celý rok.
Už jste někdy pekli třeba chleba na ohni? Zkuste to podle tohoto receptu s postupem a nebudete litovat.
Koláče, buchty nebo třeba záviny milujeme snad všichni. Jak ale na správné kynuté těsto? Zkuste to podle nás připravit i to vaše domácí těsto.
Švestková nutella je vynikající čokoládovou pomazánkou, která plně nahradí tu kupovanou a přitom je i o fous zdravější – prostě víte, co jíte!
Pokud jste milovníky pečené kachny, tento recept je přesně pro vás! Je poctivý, podle naší paňmámy – takto ji pečeme už po několik generací.
Myslivecké zelí je jídlo plné živin a chuti, které zasytí i po pořádném výkonu. Navíc podpoří imunitu. Uvařte ho podle tohoto receptu s postupem.
Každý region v Rumunsku má svůj mix sýrů, ale právě varianta 3 druhů sýra je považována za nejlahodnější a nejbohatší.











