Věnečky – krásný domácí zákusek z odpalovaného těsta. Pudinkový a šlehačkovo-mascarponový krém. Naše dnešní verze královských věnečků propojuje klasiku s lehkostí a ve výsledku tvoří lahodnou harmonii chutí.
Jablečný koláč jedna báseň – jemný a vláčný, podle tohoto receptu s nádechem francouzské tradice si jej zamilujete.
Křehké svatomartinské rohlíčky s tvarohem a ořechy, které voní po skořici a tradici. Ideální k vínu, čaji i do tepla domova. Vyzkoušejte náš recept s postupem krok za krokem.
Kynuté těsto je klasika, která nezestárne. Můžete na něj dát jakékoli ovoce a upéct koláč podle tohoto receptu, který provoní váš domov a skvěle chutná k nedělní kávě.
Sypanou tvarohovou buchtu podle tohoto receptu zvládne i začátečník. Ocení ji ale i zkušený cukrář jako rychlý a snadný recept na něco dobrého na zub.
Banánová buchta s vůní skořice a vanilky je ideální způsob, jak využít zralé banány. Prohlédněte si recept s postupem, který ukáže, jak upéct vláčný a voňavý moučník, co chutná stejně dobře čerstvý i druhý den.
Lehké pomerančové řezy s jemným krémem a šlehačkou přinášejí osvěžující chuť citrusů v každém soustu. Prohlédněte si recept s postupem, jak připravit dezert, který potěší svou vůní i lehkostí.
Poctivé domácí makovky s jemnou vůní másla a máku. Prohlédněte si recept s postupem, jak upéct křehké a měkké loupáky, které voní po dětství a chutnají nejlépe čerstvé s máslem a džemem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Germknodel, sladký alpský knedlík plněný povidly, s pudinkem, mákem a cukrem, prolitý rozpuštěným máslem.
Vím, že děti milují ty nejjednodušší a nejobyčejnější palačinky, většinou samotné – my máme ale rádi trochu změnu a proto si uděláme ty tvarohové zapečené s bílkovou pěnou, třeba zachutnají i dětem.











