Zbyly vám brambory od oběda? Tak je využijte! Třeba na tyto křupavé houstičky, které nádherně voní a skvěle chutnají.
Upečte si housky. Vyzkoušejte ty louhované, které jsou neuvěřitelně křupavé. Recept je původem z německa, rozhodně si pochutnáte.
Nekupujte pečivo a upečte si svoje podle tohoto tradičního receptu na sádlové houstičky! Jsou fantasticky křupavé.
Povyšte své domácí hamburgery vláčnými houskami podle tohoto receptu s postupem krok po kroku. Chutnají skvěle a nerozmočí se.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí housky s vepřovou masovou pomazánkou – samozřejmě z vepřovky doma zavařené. Můžete ale použit i zbytek masa z polévky anebo z pekáče.
Houstičky obzvláště vypečené… právě takové si můžete snadno připravit doma. Do obchodu pro ty obyčejné už se vám nebude chtít. Josef Maršálek, to je jméno, které přináší záruku kvality.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jednoduché snídaňové pečivo, s prastarou recepturou, která je ve světě i u nás oblíbená.
Nespoléhejte se na kaiserky z obchodu a takto jednoduše si upečte svoje vlastní čerstvé a křupavé. Je to velmi snadné! Prohlédněte si recept s postupem na domácí kynuté kaiserky.
Domácí pletýnky jsou prostě dokonalé – ať už na snídani, k obědu nebo jen jako malá svačinka. Pár surovin vás dělí od zázraku! Prohlédněte si recept s postupem na domácí pletýnky.