Hezká česká klasika s tvarohem, kakaovým a světlým těstem. Na tříbarevné řezy je opravdu radost pohledět. Upečte je podle tohoto postupu a můžete se na ně chvíli dívat, než se po nich zapráší.
Piškotová roláda se vždy povede, když dodržíte uvedený postup krok po kroku. Roláda vpadá krásně a když ji připravíte tmavou i světlou, vybere si z nich každý.
Drobenkový koláč podle tohoto postupu krok za krokem je rychlý a univerzálně použitelný pro všechny druhy ovoce, ze kterého se koláče běžně pečou.
Líný koláč dostal svůj název díky tomu, že ho připravíte s minimální námahou. Upečte ho podle tohoto postupu krok za krokem a přesvědčte se sami.
Bojíte se, že nestihnete spotřebovat ovoce ze zahrádky? upečte výborný koláč s drobenkou podle tohoto jednoduchého postupu.
Tvarohový závin z listového těsta podle tohoto postupu je bleskovka, která vás zachrání při nečekaně ohlášené návštěvě. Lahodný tvaroh se rozplývá na jazyku a ocení ho nejen hosté.
Tradiční české buďáky možná znáte od své babičky. Podle tohoto receptu s postupem krok po kroku je snadno připravíte i vy. Připomenou vám dětství a tradici.
Šťavnaté těsto s mrkví a ořechy se svěží polevou se zakysanou smetanou a citrónem upečete podle našeho postupu krok za krokem velmi snadno. A věříme, že si ho zamilujete.
Znáte větrník z plechu? Větrník je král českých cukráren. Podle tohoto receptu si ho krok po kroku upečete i doma v jednodušší formě a o moučník pro slavnostní příležitost máte postaráno.
Jednoduchý hrníčkový recept krok za krokem na luxusní řezy, které kombinují lehká tvaroh a výborné kakaové těsto.
Lahodné a nadýchané kynuté bágly naplněné vanilkový pudinkem si zamilujete. Zkuste je připravit podle tohoto postupu a nebudete litovat.