Domácí plněné croissanty sýrem a šunkou, připravované z listového těsta, které mají po upečení krásně zlatavou barvu. Jsou lahodné a jednoduché a příprava podle mého receptu je opravdu snadná. Budete mít takto domácí čerstvé pečivo snadno při ruce ke snídaní nebo svačině.
Pravá italská focaccia provoněná bylinkami a olivovým olejem – recept na základní italský chléb. Na povrchu křupavý, uvnitř vláčný.
Cítíte jak voní? Pečeme domácí křupavé rohlíky. Vytažené přímo z trouby, ochutnáváme ještě teplé…dokonalé. Recept na domácí rohlíky nejen ke snídaní.
Domácí pletýnky jsou prostě dokonalé – ať už na snídani, k obědu nebo jen jako malá svačinka. Pár surovin vás dělí od zázraku! Prohlédněte si recept s postupem na domácí pletýnky.
Tyto šátečky jsou rychlým a chutným řešením, když máte chuť na něco slaného, co zároveň skvěle vypadá. Zkuste je a nebudete litovat! Prohlédněte si recept s postupem na šunkové šátečky plněné zeleninou a sýrem.
Tradice pečení z dob, kdy si každý pekl svůj chleba či rohlíky ještě doposud nevymřela a spousta lidí pečivo peče alespoň příležitostně doma. Prohlédněte si recept s postupem na Snídaňové rohlíky se sádlem.
Domácí pletenky z kynutého těsta jsou perfektní na snídani nebo svačinu. Jsou jednoduché na přípravu, nadýchané a chutné. Pro milovníky voňavého domácího pečiva a housek s kmínem a hrubozrnnou solí je tento recept jasnou volbou.
Tyto fantastické česnekovo sýrové houstičky si hned zamilujete. Jsou vynikající samotné, stejně jako příloha k různým pokrmům. Prohlédněte si recept s postupem na česnekovo sýrové houstičky.
Bramborové pagáčky mají ve střední Evropě dlouhou tradici. Zároveň jsou mnohostranně využitelné a pochutnáte si na nich za všech okolností. Prohlédněte si recept s postupem na bramborové pagáčky.
Recept s postupem na domácí nasládlý toastový chléb, který vydrží dlouho vláčný a čerstvý díky tangzhongu. Tento chléb si všichni zamilují.