Znojemská to není, ale okurky tam jsou. Hovězí na česneku s cibulí, hořčicí a pořádnou dávkou domácí improvizace.
Někdy je lepší bezmasá varianta a u těchto karbanátků je to na sto procent. Užijte si květákové karbanátky s bramborovou kaší.
Bůček je výjimečné maso a víte, jak nejlépe chutná? Pořádně opečený, s bramborovým knedlíkem a kyselým zelím. Vyzkoušejte!
Česnečka, oukrop nebo kocovinová polévka. Je jedno, jak jí říkáte. Postaví na nohy i po velmi krušné noci nebo při prvních příznacích nachlazení. Základ připravuji na sádle a dělám si krutony ze staršího chleba. Kdo má rád, může přidat nastrouhaný sýr.
Upečte si oběd jako ze zámku podle tohoto receptu s postupem krok za krokem. Pečená krůtí stehna s bramborami a zeleninou jsou výborným pokrmem nejen pro nedělní rodinné setkání.
Sekaná je klasika české kuchyně, určitě vyzkoušejte tuto variantu se sýrem podle receptu s postupem krok za krokem. Nejen, že si pochutnáte, navíc budete mít vystaráno na několik dní.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto vynikající a vzhledově krásně vypadající pórkovou polévku. Připravená je na másle a doplněna šlehačkovou smetanou a uvařeným vajíčkem.
Máte chuť na něco českého, ale trochu netradičního? Vyzkoušejte toto kuře na zelí. Jednoduchá příprava a skvělá chuť!
Španělský ptáček je tradiční české jídlo, vyzkoušejte ho trochu jinak – divokou verzi. Tuhle pochoutku zvládne každý začátečník.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na sýrovou královnu z pekáče a udělejte nedělní oběd pro svoji rodinu Domácí sekanou se sýrem, bramborovou kaší a okurkovým salátem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Pečená kuřecí stehna s máslovou šťávou a rýží upečené společně na jednom pekáči.











