Upečte si oběd jako ze zámku podle tohoto receptu s postupem krok za krokem. Pečená krůtí stehna s bramborami a zeleninou jsou výborným pokrmem nejen pro nedělní rodinné setkání.
Sekaná je klasika české kuchyně, určitě vyzkoušejte tuto variantu se sýrem podle receptu s postupem krok za krokem. Nejen, že si pochutnáte, navíc budete mít vystaráno na několik dní.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto vynikající a vzhledově krásně vypadající pórkovou polévku. Připravená je na másle a doplněna šlehačkovou smetanou a uvařeným vajíčkem.
Máte chuť na něco českého, ale trochu netradičního? Vyzkoušejte toto kuře na zelí. Jednoduchá příprava a skvělá chuť!
Španělský ptáček je tradiční české jídlo, vyzkoušejte ho trochu jinak – divokou verzi. Tuhle pochoutku zvládne každý začátečník.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na sýrovou královnu z pekáče a udělejte nedělní oběd pro svoji rodinu Domácí sekanou se sýrem, bramborovou kaší a okurkovým salátem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Pečená kuřecí stehna s máslovou šťávou a rýží upečené společně na jednom pekáči.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Jemnou zeleninovou polévku, která se připravuje na másle, zahustí se máslovou jíškou a podává se skvělými drožďovými knedlíčky.
Vyzkoušejte kombinaci, na kterou nezapomenete. Naložené vepřové a kuřecí maso se k sobě hodí a olizovat až za ušima se bude celá rodina.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Domácí špecle s hovězím ragú a uvařte toto jídlo jako luxusní pohoštění pro své přátele, či na rodinnou oslavu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na těstovinový salát, který může být jak přílohou, tak předkrmem, či lehkou svačinou nebo večeří.