Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Falešnou kachnu, vlastně kuře pečené na způsob klasické pečené kachny podávané s knedlíkem a zelím.
Výborná pochoutka vhodná na každou příležitost. Trhané maso je vždy sázka na dokonalý chuťový zážitek. Je to velmi snadné.
Prohlédněte si recept s postupem na pomalu taženou vepřovou kýtu se žampiony a nakládanými hříbky – trochu jiné vepřové na houbách, než na jaké jsme zvyklí. Dnes si vyzkoušíme pomalé tažení větších kusů masa, místo obvyklých plátků na houbách.
Pochutnejte si na této syté dobrotě, kde hlavní roli hrají bramborové knedlíky a kutrovaná vepřová plec! Stačí si prohlédnout tento recept i s postupem.
Ďábelské tousty, jaké připravovala moje babička. Jsou v naší rodině věhlasné a se sklenkou vychlazeného piva nemají chybu! Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si!
Domácí chléb má oproti koupenému mnoho benefitů. Od trvanlivosti po křupavost. Navíc tento připravíte pouze s pomocí hrníčku bez vážení. Prohlédněte si tento recept s postupem a překvapte svoji rodinu čerstvým domácím pečivem.
Vlastní pšenično-žitný chléb vás přesvědčí, že nejlepší pečivo není to z obchodu, ale to, které připravíte s láskou doma. Prohlédněte si recept s postupem na obyčejný pšenično žitný chléb.
Recept na Štefánskou sekanou pečínku: Tento tradiční recept je ideální na oběd pro celou rodinu a díky vařeným vejcím v sekané vypadá i skvěle na talíři. Prohlédněte si recept s postupem na štefánskou sekanou pečeni.
Uvařte si doma poctivou bramboračku ze sušených hub a kořenové zeleniny. Skvěle zahřeje a zasytí celou rodinu. Prohlédněte si recept s postupem na poctivou bramboračku s houbami.
Prohlédněte si recept s postupem na gulášovou polévku. Tradiční česká hospodská gulášová polévka. Skvělá první den, ještě lepší den druhý, tak se hned pusťte do vaření!
Vyzkoušejte tradiční recept na vepřové maso v kapustě, který kombinuje jemné kousky vepřového masa s chutnou kapustou