Domácí pizza z litinové pánve s rajčatovým základem, sýrem a oblíbenými přísadami. Připravte si pizzu z domácího těsta a upečte ji na litinové pánvi – těsto má skvělou chuť.
Domácí pletenky z kynutého těsta jsou perfektní na snídani nebo svačinu. Jsou jednoduché na přípravu, nadýchané a chutné. Pro milovníky voňavého domácího pečiva a housek s kmínem a hrubozrnnou solí je tento recept jasnou volbou.
Tyto fantastické česnekovo sýrové houstičky si hned zamilujete. Jsou vynikající samotné, stejně jako příloha k různým pokrmům. Prohlédněte si recept s postupem na česnekovo sýrové houstičky.
Bramborové pagáčky mají ve střední Evropě dlouhou tradici. Zároveň jsou mnohostranně využitelné a pochutnáte si na nich za všech okolností. Prohlédněte si recept s postupem na bramborové pagáčky.
Máte rádi trdelníky, ale přijdou vám jejich ceny astronomické? Upečte si domácí trdelníky na plechovce od piva za zlomek ceny a nebudete litovat! Prohlédněte si recept s postupem na skořicový trdelník pečený v troubě.
České kynuté koláče s náplní jsou tradičním pečivem, které má všestranné uplatnění. Od běžné svačiny po svatební hostinu. Recept na kulaté kynuté koláče – tvarohové, makové i meruňkové. Prohlédněte si recept s postupem na tradiční české koláče.
Litý kynutý koláč je nejen výjimečně chutný a v českých rodinách oblíbený. Jde také o skvělý způsob zužitkování ovocných přebytků. Prohlédněte si recept s postupem na litý kynutý koláč se sezónním ovocem.
Tradičně podzimní dýňový chléb z odrůdy Hokkaido je čí dál, tím více oblíbený také u nás, přestože kořeny má v Japonsku. Prohlédněte si recept s postupem na dýňový chléb Hokkaido.
Špaldové rohlíky jsou zdravou alternativou běžného pšeničného pečiva, používané zejména ve zdravé výživě a pro osoby alegické na pšenici. Prohlédněte si recept s postupem na přípravu špaldových rohlíků.
Slaný koprový koláč, na kterém si pochutnáte k jakémukoliv chodu včetně předkrmu. Využijte čerstvou úrodu kopru v tomto receptu! Prohlédněte si recept s postupem na slaný koprový koláč.











