Povidlové kytičky z kynutého těsta spojují jemné těsto a švestková povidla v krásném rozkvetlém tvaru. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vláčné domácí pečivo, které voní po babiččině kuchyni.
Pokud jste měli letos úrodu rybízu, upečete si kynuté koláčky s tvarohovou náplní a černým rybízem, posypané máslovou drobenkou. Můžete použít i jiné ovoce, které zrovna máte, neuděláte chybu.
Skořicoví šneci s citronovou polevou spojují vůni skořice, jemné těsto a svěží citronový nádech. Domácí pečivo, které zmizí z plechu dřív, než stihne vychladnout.
Piškotová roláda s čokoládovým krémem je voňavý retro dezert s nadýchaným korpusem a jemnou čokoládovou náplní. Jednoduchá, rychlá a vždycky výborná.
Objevte, jak může květák chutnat pokaždé jinak. Vyzkoušejte recept krok za krokem na květák na mozeček i klasický smažený květák. Dva jednoduché pokrmy, které voní po domově.
Vraťte se do dětství s receptem krok za krokem na domácí kuřecí vývar s nudlemi. Pomalu tažený, voňavý a poctivý – tak, jak ho dělávaly naše babičky.
Hledáte recept, který bude ozdobou každé slavnostní hostiny? Tak u nás jste správně. Máme pro vás tyhle krásné ovocné košíčky s pudinkovým krémem a čerstvým ovocem.
Hledáte klasiku, která nikdy nezklame? Vyzkoušejte recept krok za krokem na kynutý švestkový koláč s mákem, povidly a drobenkou. Spojení chutí, které provází české pečení po generace.
Děláte si těsto na štrúdl sami? A vždy ho chcete dokonale křupavoučké? Vyzkoušejte náš recept na štrúdl s octem.
Hledáte skvělý lehký dortový dezert? Pak máme něco pro vás. Vyzkoušejte lahodný jahodový dort s tvarohem a vláčným domácím piškotovým korpusem.
Znáte předchůdce chleba, který se pekl v peci na zkoušku. Později stal samostatným pokrmem mazaným sádlem, česnekem, sypaný cibulí nebo škvarky. Vyzkoušejte!











