Pod chalupou na louce ve vysoké trávě asi 50 bedel. Takže i řízky proběhly. Bedly jsou dle mého názoru výborné, když se z nich udělají řízky. Vyzkoušejte obalované bedly.
Nadýchané kynuté buchty se zlatavou barvičkou, které se rozplývají na jazyku. Tak to jsou péřové Honzovky. S neobvyklou náplní stojí za vyzkoušení.
Udělejte si řízečky, po kterých se budete olizovat až za ušima. Vídeňské vepřové řízky s lehkým, lákem ochuceným bramborovým salátem.
Vypadá to jako obyčejná buchta, ale chuťově je to královna českých moučníků – voňavé jemné těsto, tři druhy náplně, prostě vzhledově krásný a chuťově vyvážený moučník.
Máte chuť na palačinky, které budou nadýchané a zároveň krásně tenké? Tak to jste u nás správně! My máme ten pravý recept.
Lehoučké šlehačkové šmetrdolky se plní vanilkovým krémem a chutnají jako obláček. Prohlédněte si jak se připravují – postupem krok za krokem na šátečky pečené s vanilkovým krémem nazývané šlehačkové šmetrdolky.
Buřtguláš jak ho připravuji – je pikantní, z cibule, papriky a špekáčků či buřtů. Často s bramborami zahuštěný jíškou nebo chlebem. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na české tradiční jednoduché a když se správně připraví, i chutné jídlo. Guláš ze špekáčků.
Na obalovaný špíz s bramborem a tatarkou jsem skoro zapomněla. Tak dlouho jsem ho nedělala, že bylo na čase si toto jídlo trošku připomenout. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na smažené kuřecí ražničí a připravte si skvělý a jednoduchý oběd.
Z majonézového těsta dělám hlavně koláčky, ale buchty z něj upečete taky v pohodě. Tyto jsou konkrétně švestkové neboli slívové. Jak u nás říkáme. Prohlédněte si recept s postupem na vláčné a jednoduché těsto na slíváky.
Mini dezert ve tvaru elegantních košíčků s luxusní ořechovou náplní, kakaovým krémem a polevou. Ke kávě jako stvořené. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na dezert, který je elegantní, vkusný a zároveň chuťově výrazný.
Cukrařina to je dřina. Tak u tohoto větrníku to až tak neplatí. Ano, chce to nějakou přípravu, ale stačí postupovat podle receptu a kroků v přípravě. I já jsem ho zkoušela poprvé. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na klenot české cukrařiny – karamelový větrníček.











