Jednoduché a přesto výborné a oblíbené jídlo. Nepotřebujete žádné speciální ingredience. Směsi s rýží na asijský způsob patří k oblíbeným způsobům přípravy masa a zeleniny. Jistě je to dáno jejich intenzivní chutí, ale také rychlostí přípravy.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Jablečný pudinkový dort s vanilkovým nádechem a upečte při první příležitosti tento lahodný a luxusně vypadající dort tvářící se jako jablíčko obalené do hedvábí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vepřový bůček po Thajsku s rybí omáčkou, který je hotový během půl hodinky.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na krásné veliké koláče z frgálového těsta s tvarohovou, makovou nebo povidlovou náplní.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na výborné koláče s tvarohem, meruňkami nebo borůvkami, které vůbec nemusí kynout.
Prohlédněte si recept s postupem na Jablkovou buchtu našich babiček, které jí dělaly stejně nejlepší, protože jí pekly od oka, jen tak dle zkušeností a s láskou.
Prohlédněte si postup krok za krokem na noční těsto na sladké pečivo nejen ke snídani. Ale po ránu se bude určitě hodit, když vstanete a můžete péct. Sladké koláče, buchty nebo štrúdl.
Prohlédněte si recept s postupem na sušenky s kokosovým krémem, které vám doma navodí atmosféru s exotickým nádechem!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Perfektní škvarkovníky, které pekly ještě naše babičky a upečte misku na piknik či zahradu. Ale pozor – je jich vždycky málo!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem a upečte tento nejjednodušší kynutý koláč. Víte, že ho kdysi pekli “od oka” bez odměřování? Prostě tak, jak se povedlo.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tato jednoduchá sýrová kolečka s lahodnou chutí a ochutnejte jejich sladko-slanou chuť sýrového těsta a marmelády nebo povidel.
V českých končinách je maso stále jednou z nejčastěji používaných potravin. To králičí je považováno za jedno z nejdietnějších – u nás doma je velmi oblíbené. Samozřejmě mají jídla z králíka i svou skupinu odpůrců s argumenty, že je králík vysušený a bez masa. Nutno podotknout, že u nás doma se tedy nikdy nic podobného nestalo 🙂