Upečte si křupavoučkou kachnu s jablečným zelím a rolovaným bramborovým knedlíkem. Na toto jídlo nikdo nezapomene.
Upečte si klasické tvarohové koláče, které jsou ale v něčem jedinečné. Je to jejich náplň, pokud vás zajímá víc – prohlédněte si náš recept s postupem.
Letošní letní sezóna přeje úrodě, ovoce je doslova na každém rohu. Z toho drobného, jako je rybíz, maliny, angrešt, borůvky, jahody či třešně, rádi připravujeme nejrůznější koláče ve stylu bublaniny.
Dobrý chléb, to je víc než jen pečivo – je to vůně vzpomínek třeba na babičku, která nám jej krájela na „housátka“, je to hřejivý pocit domova a poctivá chuť, která nemůže omrzet. Upéct si jej sami znamená provonět si dům nezaměnitelným aroma.
Uvařte si výbornou polévku s bramborovým fondánem. Houbové kyselo je klasika, která nikoho nezklame. Dobrou chuť!
Poctivá rajská omáčka, jako znáte od babičky. V receptu s jasným postupem včetně domácích knedlíků. Vynaložený čas a úsilí vás dovede k perfektnímu výsledku.
Bramboračka je typická česká polévka, která je plná chutí. Dopřejte si i vy vůni lesa a nezaměnitelnou chuť oblíbeného pokrmu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Jemnou zeleninovou polévku, která se připravuje na másle, zahustí se máslovou jíškou a podává se skvělými drožďovými knedlíčky.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou obměnu klasického řízku, kde místo klasického trojobalu použijte na kuřecí řízky bramborové těstíčko.
Lahodný a lehounký dezert jménem Mraky pro sváteční příležitosti připravíte jednoduše podle tohoto postupu. Vyhraďte si na něj trochu času navíc, ale určitě toho nebudete litovat.
Větrníky vypadají na přípravu velmi složitě. Stačí ale dodržet pár pravidel a zvládnete je i vy. Vyzkoušejte náš recept.











