Vitacit je chutný šumák, který nám všem vždy chutnal. A co říkáte na Vitacitové řezy? Ještě jste je nezkoušeli? Tak si je s námi upečte.
V české kuchyni má tvaroh nezastupitelné místo. Je to samozřejmě dáno jeho jemnou chutí, ale také výživovými hodnotami. Tvaroh totiž obsahuje plnohodnotné bílkoviny, jež umí na dlouhou dobu zasytit, a také vápník pro zdraví kostí.
Kdo by neměl rád loupáčky. Upečte si domácí loupáky, stačí mít dobře vykynuté těsto a pak už se dílo podaří skoro samo od sebe.
Prohlédněte si recept s postupem na tradiční německý koláč se spoustou jablek a skořice! Budete se rozplývat blahem.
Okurková sezóna je v plném proudu. Také máte rodinný recept na nakládání? A zkusili jste někdy kvašené okurky použít do polévky?
Některé dezerty nemají složitá jména, za to jejich chuť je tak jedinečná, že se předávají z generace na generaci. Vyzkoušejte babiččin koláč.
Tradiční česká čočková polévka, která naplní a zahřeje každé břicho, je plná živin, minerálních látek a vitamínů. Připravte ji snadno podle postupu krok po kroku.
Tenhle poklad maďarské kuchyně si nemusíte kupovat jen u stánku. Připravte si vlastní výborné langoše doma.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kuře na paprice, které se stalo stálicí rodinných obědů a opět se dostává do hledáčku všech českých kuchařek.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kávový perník a upečte si buchtu, která chutná trochu jako perník a trochu jako espresso.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na úžasnou bublaninu a upečte tento nadýchaný letní zákusek s tvarohem a jahodami či jiným ovocem ze zahrádky.











