Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vepřové plátky s hořčicí a bramborovým knedlíkem. Snadný a rychlý třeba i nedělní oběd. Zjistíte, že i z mála ingrediencí lze připravit velmi chutné jídlo.
Jednoduchý recept na tradiční český pokrm v moderním provedení. Díky své univerzálnosti se hodí jakákoliv příloha. Já jsem si vybrala bramborové noky a hrášek – oboje se velmi hodí k silné omáčce a křehkému masu. Tento pokrm u nás milují všichni.
Carské jídlo z hovězího masa, pojmenované po šlechtickém rodu z 19. století – Stroganov. Výtečné jídlo z pravé svíčkové nebo roštěnce, na kterém si pochutná celá rodina. Prohlédněte si tento recept i s postupem.
Pokud řekneme poctivá pomazánka z výrazných surovin, napadne mě přesně tato. Tradiční pomazánka z vepřovky navozuje pocit nostalgie, proto neváhejte a prohlédněte si recept s postupem.
Prohlédněte si recept s postupem na Rybí normovaný retro salát podle ČSN z roku 1967 – retro lahůdka z minulosti na Vás stůl.
Pomazánka z grilovaných makrel má neobyčejně svůdné aroma a chutná ještě o to lépe! Díky jednoduché úpravě ryb si na této delikatese výborně pochutnáte. Prohlédněte si recept s postupem na pomazánku z grilované makrely.
Cenově přijatelný, chuťově výrazný řízek z gothajského salámu. Je skvělý jako rychlá večeře nebo oběd, když je málo času. Prohlédněte si recept s postupem na klatovský řízek.
Recept na šunkovou pěnu: Experimentujte s ingrediencemi a najděte svou oblíbenou kombinaci, která váš šunkový krém povýší na novou úroveň
Tento salát se rychle stane vaším oblíbeným nejen díky své chuti, ale také pro pocit lehkosti a energie, který přináší. Prohlédněte si recept s postupem na chutný salát s hořčičnou zálivkou.
Recept na poctivou škvarkovou pomazánku: Dědečkova Škvarková pomazánka, tradiční rodinný recept, který stojí za vyzkoušení
Hovězí Stroganov: Hovězí nudličky se žampióny trochu jinak se hodí jak k bědu jako hlavní jídlo, tak k večeři, ale zrovna i na slavnostní příležitosti. Prohlédněte si recept s postupem na Hovězí nudličky se žampióny trochu jinak.