Hovězí guláš, který si libovolně přiostříte podle svého gusta. Přehledný recept s postupem na jedno z nejoblíbenějších českých jídel.
Barevné papriky plněné masem a dušené v rajčatové omáčce. Klasika české kuchyně. Prohlédněte si recept s postupem.
Když se povede křenovka, tak nemá konkurenci. Sametově hladká křenovka je připravená na poctivé máslové jíšce a zalitá silným vývarem, ve kterém se vařil vepřový jazyk. Ten je díky tomu šťavnatý a měkký. Tak dobrou chuť!
Přes noc pečená kachna – 13 hodin. S variací domácích knedlíků s červeným zelím. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na pomalu tahanou kachnu. Protože není pečení jako pečení. Dlouho a na malé teplotě je maso dokonale křehké.
Není nad domácí knedlík. Stačí trocha zručnosti a za pár korun si uvaříte takový domácí houskový knedlík, který nekoupíte.
Máte rádi rajskou omáčku, ale bojíte se přípravy? Prohlédněte si tento jednoduchý recept s postupem krok za krokem a budete ji dělat pořád!
Milujete rajskou? A nejlépe bez výrazného koření, s čistou chutí rajčat? Uvařte ji podle tohoto snadného postupu krok za krokem a pochutnáte si vy i vaše děti.
Využijte staré rohlíky a housky a uvařte žemlové knedlíky podle tohoto receptu! Hodí se snad ke všemu.
Připravte si hamburskou omáčku podle tohoto receptu s postupem doma a nechte se unést chutí, která vás vrátí do dětství!
Tento recept na motýlka z kuřecích prsou je opravdu vymazlený od A až do Z. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kompletní menu pro oběd nebo večeři – recept je zajímavý, chutný a navíc vypadá poutavě na první pohled.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na špenátový houskový knedlík, uvařený v páře a vhodný k různým druhům omáček.











