Kastelánské řezy mají duši i charakter slavnostního dezertu. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si!
Zajímavý recept s postupem na jablečnou bábovku s rozinkami – připravte si pěnu ze žloutků a sníh z bílků. Zakysaný jablečný sen naší babičky, bábovka s jablky, rozinkami a kokosem a provoňte váš domov vůní a chutí těchto dávných časů, když jí budete připravovat.
Prohlédněte si recept na skvělé jablečné řezy na plech – s postupem krok za krokem. Dokonalé a jednoduché klasické jablečné řezy, které známe všichni a každý je peče malinko jinak. Základem jsou strouhaná jablka a pudink.
Prohlédněte si recept na šťavnatý a rychlý jablečný koláč třeba na neděli Hrnkový koláč s jablky, který připravíte během pár minut a jako sladká tečka za nedělním obědem bude výborný.
V jednoduchosti je kouzlo. Přesvědčte se o tom sami a prohlédněte si recept s postupem na tento rychlý jablečný koláč s vanilkovým krémem!
Připravte si jednoduchý jablečný koláč ve dvou variantách – máslový nebo se zakysankou. Za 30 minut máte hotový výborný jablečný moučník.
Tento dvoubarevný koláč s tvarohem a jablky je unikátní dezert, který nejen skvěle chutná, ale i vypadá. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si!
Strakonický štrúdl je poctivý jablečný závin, na kterém si pochutnáte kdykoliv s dobrou kávou. Prohlédněte si recept s postupem!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zlatý štrúdl z pivního těsta, které je připravené pouze ze 3 surovin. Náplň je udělaná ze strouhaných jablek, ale fantazii se meze nekladou.
Závin, nebo štrúdl? Oba názvy jsou správně. Pochází z Rakouska, postupně se stal populárním po celém území někdejší Rakousko-Uherské monarchie. První dochovaný recept pocházející z roku 1697 je uložen ve Vídeňské městské knihovně.