Kakaová buchta je klasika, kterou zdokonalují vláčná jablka a kousky čokolády. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si.
Štrúdl nebo závin? Ať se mu říká jakkoliv, patří v našich končinách k nejoblíbenějším dezertům. O klasický recept na něj se podělila již Magdaléna Dobromila Rettigová ve své Domácí kuchařce z roku 1826.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zavařování neslazených strouhaných jablek na koláč a jiné použití na zimu.
Prohlédněte si recept s postupem na perfektní snídaně nebo lehký dezert třeba na nedělní odpoledne Sladké jablečné pokušení, máte ho hned a nepotřebujete žádné zvláštní suroviny.
Sladké milujeme snad všichni. Buchty či koláče si rádi dopřáváme k snídani, ke svačině či jen tak ke kávě. Bojíte se složité přípravy? U tohoto receptu se bát opravdu nemusíte! Příprava tohoto strouhaného koláče s jablky je hračka.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na toto chytré mlsáníčko, které připravíte bez trouby a budete na něj potřebovat pouze pár surovin.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Štíhlounký dortík aneb sladká radost bez výčitek a mlsejte co hrdlo ráčí, protože je zdravý a nízkokalorický.
Tento dezert v sobě kombinuje jednoduchost, tradiční ingredience a dokonalou harmonii chutí. Prohlédněte si ho i s postupem a upečte jablka v županu s vanilkovou omáčkou!
Dokonale vláčná, nadýchaná a jednoduchá buchta s tajnou ingrediencí. Prohlédněte si recept s postupem a zjistěte, o co jde!
Zachtělo se vám ochutnat něco jednoduchého, s nádechem venkova a přirozené chuti? Prohlédněte si recept s postupem na tyto rohlíčky plněné zelím!