Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí chléb ze žitné a hladké mouky s kmínem, který vám připomene chvíle domácí pohody.
Tak to si pošušňáte. Máme pro vás recept na staročeskou hostinu v podobě pečené kachny, sladkokyselého zelí a bramborových placek.
Upečte si domácí rohlíky, které chutnají jako od pekaře. Vyzkoušejte rohlíky, které se vždy povedou podle našeho receptu. Už cítíte tu vůni?
Klasická poctivá sekaná z dobrých surovin ještě vylepšená o nastrouhanou goudou může být vaším obědem, svačinou či pohoštěním pro večerní posezení. Upečte ji podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Vepřové koleno pečené na pivu není jen tak ledajaké jídlo. U nás doma je pečení kolene něco jako obřad a pečeme ho při zvláštních příležitostech. Upečte ho s námi krok po kroku.
Připravte si domácí zavařené vepřovky podle tohoto jednoduchého postupu. Domácí je domácí a u zavařeného vepřového masa to platí na 100 %. Výběr kvalitního masa je totiž klíčový.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na retro zapečené šunkové rolky z trouby a vraťte se na chvíli do kuchyně svojí maminky.
Chlupaté knedlíky jsou skvělým pokrmem, který se hodí na oběd i k večeři. Vyzkoušejte tyto s bůčkem, určitě si pochutnáte.
Bramboračka je typická česká polévka, která je plná chutí. Dopřejte si i vy vůni lesa a nezaměnitelnou chuť oblíbeného pokrmu.
Škvarkové pagáče jsou sice prastarý recept, perfektně se ale hodí jako moderní snack na cesty. A oceníte je také jako něco malého k zakousnutí k pivu nebo vínu. Upečte je podle tohoto stručného postupu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Pečená kuřecí stehna s máslovou šťávou a rýží upečené společně na jednom pekáči.