Léto je v plném proudu a s ním i chuť k odlehčení jídelníčku. Navíc zahrádky nabízí voňavé, barevné a čerstvé plodiny. Kdy jindy si tedy udělat vynikající salát? Základem mnoha z nich je hlávkové zelí.
Léto je v plném proudu, přichází tedy doba, kdy budeme ze všech stran slýchat větu: „Nechceš cuketu?“ Odpovídejte kladně, protože tato zelenina má nejen široké spektrum možností zpracování nasladko i naslano, ale především mnohé zdravotní výhody.
Finskou polévku lohikeitto s lososem, smetanou a koprem připravíte podle tohoto postupu krok za krokem za 40 minut. Spolehlivě zahřeje v chladných dnech.
Léto volá po lehkých jídlech, a to nejen na snídaně či svačiny, ale také pro pikniky, večeře či lehké obědy. Tvarohová pomazánka je pro toto období jako stvořená.
Dopřejte si šťavnatá kuřecí prsa s rýží a pikantní omáčkou podle tohoto receptu s postupem krok za krokem. Pochutnáte si nejen vy, ale i celá rodina a každá návštěva.
Jídlo, které může být plnohodnotným obědem nebo sytou „obědo-večeří“ – přesně to je tato polévka. Stačí k ní přikousnout krajíček dobrého chleba.
Protože jsme v Česku, bílé zelí netřeba představovat. Zřejmě již také dávno víte, že zdaleka nemusíme sahat jen po jeho teplé formě kombinované s kachnou a knedlíky (i když i to je velká laskomina!).
Také litujete, že sezóna rajčat je tak krátká? Díky nakládání si ji prodloužíte! Rajčata právem patří k nejoblíbenějším plodům českých zahrad.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Bramborovou pizzu “Po Rumunsku” a vyzkoušejte tuto skvělou placku na rodinnou večeři.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto výjimečně chutnou českou polévku, která mezi českými polévkami nemá konkurenci a zkuste uvařit tuto skvělou kulajdu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na bramborový salát podle rumunského receptu, kde základem je kvalitní a výrazná červená cibule.