Prohlédněte si recept s postupem na výtečný broskvový koláč se sladkým sýrem. Broskvový koláč s nadýchaným sněhem.
Prohlédněte si recept s postupem a video návodem na vanilkový žloutkový krém. Crème pâtissière je základem francouzské školy a cukrařiny obecně.
Prohlédněte si recept s postupem na tvarohový dort s malinovým želé. Skládá se ze tří vrstev a poslední je lahodné želé.
Prohlédněte si recept s postupem na svěží ovocný dort “Sladké potěšení”. Nadýchaný korpus, krém, šlehačka a zdobený malinami, borůvkami, pistáciemi.
Dort, kterému vláčnost dodá marmeláda a výraznou chuť ořechy se sušenými švestkami. Recept včetně ingrediencí a postupu.
Z kombinace ořechů a čokoládového pudinku vznikne lahodná roláda, která potěší a překvapí svou vláčností a jedinečnou chutí.
Tento dezert je nejen praktický a rychlý na přípravu, ale také velmi chutný. Zebra roláda patří mezi oblíbené a chutné recepty, které připravujeme často.