Domácí marmeláda povýší vaše cukroví nebo palačinky na novou úroveň, protože domácí je domácí. Připravte ji podle tohoto postupu.
Frgály jsou něčím výjimečným. Vyzkoušejte si je upéct podle tradičního receptu, který je sice složitý, ale zaručí skvělý výsledek.
Řezy lehké jako sníh díky nadýchanému piškotu a svěžímu krému z tvarohu a šlehačky. Jejich příprava je snazší, než se zdá, zvládnete je snadno podle tohoto postupu krok za krokem.
Tak trochu jiný štrúdl – i tak by se dala nazvat jablíčkové kroužky, které si snadno a rychle připravíte doma.
Hezká česká klasika s tvarohem, kakaovým a světlým těstem. Na tříbarevné řezy je opravdu radost pohledět. Upečte je podle tohoto postupu a můžete se na ně chvíli dívat, než se po nich zapráší.
Originální dezert s názvem Šarlota má působivý vzhled a navíc báječně chutná. Vyzkoušejte i vy náš recept, podle kterého tento piškotový klenot zvládnete levou zadní.
Upečte si buchtu, která je nabitá živinami, a to díky ovoci a kefíru. Vy si pochutnáte a vaše břicho vám poděkuje.
Nakládaná vejce podle tohoto postupu nachystáte velmi jednoduše. Pochutnáte si na nich u piva, s chlebem nebo na obložené míse.
Upečte si luxusní Macecha řezy, které se rozplývají na jazyku. Možná vypadá složitě, ale nemějte obavy, s naším receptem to hravě zvládnete.
Upečte si klasický ovocný koláč. My jsme ho tentokrát vyzkoušeli s broskvemi, tvarohem a drobenkou. Už se vám sbíhají sliny?











