Krok za krokem postup přípravy domácích buchtiček se šodó pro milovníky této typicky české pochoutky. Někteří pamatují s nelibostí na školní jídelny, ale já je doma připravuji pravidelně a všichni je u nás milují.
Recept na lahodnou dušenou mrkev s krůtím masem. Zdravý a chutný oběd, který milují všechny věkové kategorie, u nás hlavně děti. Natočila jsem i video postup přípravy krok za krokem.
Výroba vlastních bramborových noků není žádná věda. S opečenou cibulkou a anglickou slaninou jsou prostě dokonalé! Prohlédněte si tento recept s postupem hned.
Tvarohové smaženky v moučkovém cukru byly oblíbeným pokrmem babiček, které z mála surovin dokázaly vytvořit lahodné pochoutky. Prohlédněte si recept s postupem na tvarohové smaženky z veky-retro recept, který evokuje dětství.
Recept na uzené maso a pekingské zelí na špeku: Rychlá a chutná večeře nebo hlavní chod, která hlavně na podzim a v zimě ulahodí našemu žaludku a ty pečené brambůrky k tomu…lahůdka. Prohlédněte si recept s postupem na Uzené maso s pekingským zelím – rychlá večeře.
Tuto “pomazánku” jsme nazvaly SLoní mls, protože nám připomíná něco neurčitého, ale dobře vypadajícího. Jakmile tuto baštu jednou ochutnáte, budete mít jasno. Prohlédněte si recept s postupem na Sloní mls.
Farmářské brambory, které známe i jako “žravé brambory” jsou receptem nejen pro farmáře. Jsou vynikající pochoutkou například k večeři, ale můžou být i vhodnou přílohou k pečenému masu. Prohlédněte si recept s postupem na žravé brambory nejen pro farmáře.
Prohlédněte si recept s postupem na Houby zapečené v troubě s bramborami – pokud máte rádi houby, takt tento recept je tu přesně pro Vás!
Objevte nové pikantní chutě – dva recepty na pikantní ďábelské topinky – topinky na trošku ostřejší a pikantnější způsob k večeři nebo jako pochutina například k pivu.
Smaženky nejsou jen obyčejným jídlem, ale připomínkou, že v jednoduchosti je krása. Poslouží skvěle k rodinné večeři i svačině na cestách. Prohlédněte si recept s postupem na chleby s vaječnými řízky.
Cenově přijatelný, chuťově výrazný řízek z gothajského salámu. Je skvělý jako rychlá večeře nebo oběd, když je málo času. Prohlédněte si recept s postupem na klatovský řízek.