Lehká cuketová polévka z brambor a zeleniny, doplněná krutony. Jemná chuť a rychlá příprava podle našeho receptu krok za krokem
Pokud milujete bramborák, zkuste ho ve všech jeho podobách. Existuje třeba výborný bramborák šumavský, tedy s loveckým salámem.
Bramboračka mojí babičky voněla už od rána. Začínala sušenými houbami, které se namáčely, aby ožily a uvolnily vůni lesa. Postupně přidávala kořenovou zeleninu ze zahrádky, mrkev, petržel. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na bramboračku, jak jí znám z dětství.
Pečené cuketové placky jsou lehčí a méně pracné než smažené. Upečete je všechny najednou, budou křupavé i šťavnaté. Připravíte je snadno podle receptu s postupem krok za krokem a získáte letní jídlo, které chutná skvěle teplé i studené.
Sytá a hřejivá polévka ideální pro chladné podzimní a zimní dny. Uvařte ji jednoduše podle tohoto receptu s jasným postupem.
Cuketa je skvělou plodinou, která se hodí na všechno. Vyzkoušejte tenhle jednoduchý recept s postupem krok za krokem na cukeťák na plech, který zmizí rychlostí blesku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na gulášovou polévku z mletého masa a vychutnejte si toto teplé objetí ve lžíci polévky.
Také někdy toužíte doma jen tak vyklopit konzervu a mít uvařeno, ale zároveň jíst kvalitně? Domácí zavařování je cestou! Uchová masu vůni, šťavnatost.
Bramboráky jsou výtečné samy o sobě. A co teprv, když na nich necháte rozpustit nastrouhaný sýr? To je mňamka, které nikdo neodolá. Zkuste náš recept s postupem krok za krokem.
Pokud jste dostali chuť na opravdový poklad lesa, prohlédněte si tento recept s postupem na pravý jelení guláš!
Sekaná je klasika české kuchyně, určitě vyzkoušejte tuto variantu se sýrem podle receptu s postupem krok za krokem. Nejen, že si pochutnáte, navíc budete mít vystaráno na několik dní.