Na této houbovo-zeleninové směsi si v zimě určitě dobře pochutnáme a taky je to jedna z možností, jak zpracovat velkou úrodu hub. Prohlédněte si recept s postupem na Nakládanou houbovo-zeleninovou směs.
Sekaná z pomalého hrnce je skvělý recept, který připomene chutě tradiční domácí kuchyně a ušetří čas i námahu. Prohlédněte si recept s postupem na Poctivou sekanou od babičky z pomalého hrnce.
Podzimní zvěřinový guláš – recept na zvěřinový guláš z jelení plece, dlouho tažený, skvěle dochucený. Netradiční zvěřinový gulášek, na kterém si pochutnáte.
Cenově přijatelný, zato velmi chutný klatovský řízek z Gothajského salámu. Je skvělý jako rychlá večeře nebo oběd, když je málo času. Prohlédněte si recept s postupem na klatovský řízek.
Velmi snadný recept na drožďové knedlíčky, které se hodí téměř do všech polévek a přináší do jídla dávku vitamínů a minerálů.
Bramborový guláš je nejen sytý a plný chuti, ale také zdravý a výživný. Navíc chutná ještě lépe ohřátý následující den. Prohlédněte si recept s postupem na rychlý vegetariánský guláš.
Výborné a chutné univerzální jídlo vhodné na různé příležitosti jako oběd, večeře, ale i pohoštění pro rodinu a přátele. Prohlédněte si recept na Zelené fazolky na cibulce s klobásou v rajčatové omáčce.
Recept s postupem na výbornou staročeskou polévku. Bramboračka s houbami nebo bez hub nemá chybu. Sytá polévka co zahřeje v chladnějších dnech.
Šťavnaté karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s česnekem a majoránkou, smažené do zlatova. Ideální pro oběd či večeři. Podáváme s jemnou bramborovou kaší a kyselou okurkou. Dokonale jednoduchý recept na nejlepší karbanátky. Karbanátky z mletého hovězího a vepřového masa s majoránkou a česnekem, smažené na vepřovém sádle
Recept s postupem na zabíjačkovou pochoutku, kterým je prejt. Prejt si nyní můžeme uvařit v jakoukoli roční dobu a kdekoliv.
Jednoduchá pórková polévka s žitnými krutony a osmaženou slaninou. Sytý a chutný pokrm vhodný na každý den. Polévka je lahodná, zahřeje a zasytí.