Pozor, nebezpečně návykové cukroví je tady. Upečte si ze zbylých bílků oříškové chipsy podle tohoto receptu. Skvělé kdykoliv, nečekejte na Vánoce.
Upečte podle tohoto receptu s postupem tradiční mazanec jakou moučník třeba ke kávě. Já mazanec peču po celý rok.
Vánočku dělám během celého roku jako moučník – je skvělá. Pletu ji ze 6 pramenů, je krásně pravidelná a obsahuje vše co má.
Přiznávám se bez mučení – často peču štrúdl z kupovaného listového těsta. Ale jak jistě všichni víme, kupované listové neskutečně drobí, takže štrúdl je…
Nejzdravější müsli je to, které si uděláte doma sami. Třeba podle tohoto receptu s postupem. Bez konzervantů a zbytečného cukru.
Velmi snadný jablečný koláč s vůní vanilky se hodí ke kávě, čaji i odpolední svačince. Šťavnatý a lahodný koláč upečete do hodiny podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Máte rádi mandle v kombinaci s vanilkou a smetanou? Pak nás za náš recept budete milovat. Obě tyto dokonalé suroviny se totiž dokonale spojují v norském tradičním…
Jablíčky se nám v létě a na podzim zahrady i volná příroda jen hemží. Proč toto oblíbené ovoce nevyužít na voňavý a šťavnatý dezert?
Výrazná nakyslost a omamná vůně – to jsou znaky oblíbené rebarbory. Skvělá je do koláčů, džemů nebo kompotů.
Švestkové koláče patří k posvícení. Upečte si je i při jiných příležitostech podle tohoto jednoduchého postupu krok po kroku.
Cukroví, které voní ořechy a vánoční náladou v každém soustu. Zvládnete ho upéct i vy podle tohoto postupu krok za krokem.











