Cukrařina to je dřina. Tak u tohoto větrníku to až tak neplatí. Ano, chce to nějakou přípravu, ale stačí postupovat podle receptu a kroků v přípravě. I já jsem ho zkoušela poprvé. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na klenot české cukrařiny – karamelový větrníček.
Malé zákusky přitahují pozornost a lákají k ochutnání. S tímto vědomím jsem se do receptu pouštěla poprvé. Musím říct, že to byla výzva, protože…
Rafinovaně tvarované listové pečivo s jemnou náplní vytře vašim hostům zrak. Je to lehčí, než se zdá. Upečte je podle tohoto postupu krok po kroku.
Tento dezert je pro milovníky známého cukrářského zákusku – likérové špičky. Akorát se tentokrát podíváme na trošku neobvyklou přípravu – do kelímku nebo do skleničky. Likérová špička je dezert pro opravdové mistry. Vyzkoušejte o něco jednodušší recept do kelímku.
Pro milovníky pařížského dortíku je zde postup na pařížskou roládu. Bude vyhovovat milovníkům čokolády a čokoládových krémů. Zvládnete ji velmi snadno s tímto postupem krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Mrkvové řezy se skořicí, který určitě přijde vhod vám, kteří se snažíte žít tak trochu zdravě. Ke slazení doporučuji z vlastní zkušenosti Stevii.
Lehká a křehká ořechová bezé roláda se šlehačkovou náplní se bude vyjímat na slavnostním stole. Postup podle tohoto receptu je velmi snadný.
Když máte dobrý základ, můžete při zdobení rolády popustit uzdi své fantazii. Základní recept na těsto najdete v tomto postupu krok po kroku. Dozvíte se i několik tipů na senzační krémy.
Hledáte dezert, kterým oslníte? Pak vsaďte na tyto karamelové řezy podle našeho receptu s postupem krok za krokem. Jsou výtečné a nádherně vypadají. Dobrou chuť!
Cuketa je skvělou plodinou, která se hodí na všechno. Vyzkoušejte tenhle jednoduchý recept s postupem krok za krokem na cukeťák na plech, který zmizí rychlostí blesku.
Dezert z limonády? Proč ne. Vyzkoušejte tyto lahodné fanta řezy s kakaovým korpusem a limonádovou polevou. Uvnitř tvarohový krém.