Recept na bublaninu, který je vylepšený o mandlovou mouku, která dodává této buchtě jemnou chuť. Pečeme v dortové formě, jahody dáváme i do těsta a na povrch. Povedená jahodová bublanina, po které se ihned zaprášilo.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem k přípravě klasické piškotové rolády s vanilkovým krémem, kterou dokáže upéct i každý začátečník.
Velmi snadný a chutný pokrm k obědu, který zvládnete připravit do 30 minut kompletně. Krémová omáčka se skládá z vývaru, smetany a parmezánu. Já mám ráda intenzivní chutě a přidávám i medvědí česnek.
Jeden z nejlepších svěžích nepečených dortů – meruňkový dort s mascarpone, máslovými sušenkami a želé. Kompotované meruňky nebo ty čerstvé.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Lahodný podzimní pomerančový dort, který osvěží a zároveň uspokojí vaše chuťové pohárky.
Zebra řezy – Objevte recept na tradiční maďarský dezert, který se skládá z několika vrstev jemného těsta, meruňkového džemu a mletých vlašských ořechů. Tento lahodný dezert je ideální pro sváteční příležitosti nebo rodinná setkání
Nanukové řezy se připravují z ořechového těsta, nadýchaného krému a kvalitní polevy z hořké čokolády. Celé to necháme vychladit v ledničce a pak podáváme. U nás je to vyloženě generační recept – prohlédněte si recept a postup na moje nanukové řezy. Postup krok za krokem je sepsán v našem receptu a článku.
Máte rádi ovocné koláče a hledáte neotřelý recept? Zkuste recept na jogurtovo – meruňkový koláč s exkluzivní drobenkou z ovesných vloček. Jako třešničku na dortu můžete koláč servírovat s vanilkovou zmrzlinou.
Elegantní čokoládový dezert ve tvaru trojhránku, který oslní. Je navíc nepečený a bez vajec. Recept na nepečený dezert Bebe střecha. Prohlédněte si recept s postupem a video návodem na čokoládový trojhránek.
Připravte si dort Smetaník, který se skládá z několika vrstev, které jsou nasáklé krémem ze zakysané smetany a na povrchu ještě dozdobené drobenkoku.
Prohlédněte si recept s postupem na Božský dort – kombinace medu a kysané smetany, který je méně sladký a více nadýchaný než klasický medovník!