Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Sladké arménské zlato Marlenku, kterou známe pod tímto názvem i u nás a můžeme jí zakoupit v obchodě. Zkusíte radši tu domácí?
Přiznávám se bez mučení – často peču štrúdl z kupovaného listového těsta. Ale jak jistě všichni víme, kupované listové neskutečně drobí, takže štrúdl je…
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na elegantní a slavnostní Koňakové řezy s čokoládou, které upečte při příští slavnostní příležitosti.
Hledáte dezert, kterým oslníte? Pak vsaďte na tyto karamelové řezy podle našeho receptu s postupem krok za krokem. Jsou výtečné a nádherně vypadají. Dobrou chuť!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Rychlý a snadný švestkový koláč se skořicí, který zvládnou i vaše větší děti, tak moc je jednoduchý.
Tohle nejsou obyčejné pečené brambory, ale vytuněná dobrota. Vyzkoušejte dvakrát pečené brambory jako přílohu nebo samotné.
Dezert, který vypadá krásně a elegantně a hodí se jak na speciální příležitosti, tak jen tak. Vyzkoušejte koňakové řezy.
Jestli přemýšlíte jak připravit bedly jinak než jako smažené na kmínu, obalované a podobně, prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na lesní delikatesu z trouby. Vyzkoušejte třeba pečenou bedlu vysokou naplněnou masovou směsí.
I tradiční ruská kuchyně má své poklady. Vyzkoušejte tenhle Stroganov z hovězího masa a s houbami. Dobrou chuť!
Povedené listové těsto je u kremrolí základ, proto si připravíme to své domácí a naplníme ho bílkovým sněhem. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kremrole z domácího listového těsta, které je nenáročné na ingredience a je trochu jednodušší než bývalo původně.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na mazanec, který je sice tradičním pečivem velikonoc, ale tento náš si určitě s radostí upečete i v neděli.











