Každý kousek je jako malý kousek nebe – proto božský koláč. Recept s postupem nejdete zde!
Knedlíky jsou v české kuchyni perlou, za níž k nám jezdí turisté z celého světa. Mimochodem, věděli jste, že někteří považují knedlíky za typ chleba a jedí je rukama?
Skvělá rovnováha mezi vláčným těstem, šťavnatými meruňkami a máslovou drobenkou – to je tento meruňkový koláč. Prohlédněte si recept s postupem!
Pokud jste zastánci jednoduchých, ale obdivuhodně vynikajících dezertů, prohlédněte si recept s postupem na tuto dvoubarevnou buchtu s pudinkovo-tvarohovým krémem!
Tentokrát si připravíme laskominu sice méně exotickou, zato však lehoučkou. Pro inspiraci jsme sáhli k našim maďarským vzdáleným sousedům. Řeč je o maďarských nadýchaných palačinkách.
Nadýchané struktuře kynutého těsta se jen těžko odolává. Prohlédněte si recept s postupem na kynutou bábovku s mandlemi!
Udělejte si sladkou y rychlou radost mléčným dezertem do skla. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si!
Prohlédněte si recept s postupem na sladké pomerančové pokušení nebo vídeňskou harmonii chutí, kterým jen tak neodoláte – jak jsou vynikající a lahodné.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na dvakrát vláčnější tvarohovou bublaninu a to díky tvarohu, který přidáte na povrch těsta ještě před ovocem.
Prohlédněte si recept na zlatavé domácí koblihy s jahodovou marmeládou a dopřejte si sladkou fantazii!
Prohlédněte si recept s postupem na fantastický hruškový dezert z pánve! Připravíte ho za pár minut a ještě dlouho potom se budete olizovat.