Řezy, které upečete ze surovin doma dostupných, máte-li po ruce listové těsto. Jablíčka a pudink doma určitě najdete a moučník je za chvíli na stole.
Zajímavé na houskách se slaninou je to, že každá vypadá trochu jinak a je vidět, že byly pleteny s láskou.
Vzpomínáte na legendární krtkův dort? To byla mňamka. Teď si můžete upéct muffiny ve stejném stylu, akorát se to lépe jí.
Rychlá kelímková buchta se švestkami podle receptu s postupem, vláčný nadýchaný korpus se zakysanou smetanou doplněný křupavou drobenkou a šťavnatým ovocem – ideální, když potřebujete upéct něco dobrého během chvilky.
Někdy je nejlepší klasika. A proto pro vás máme recept na tradiční českou vánočku s rozinkami a zdobenou sekanými mandlemi.
Rychlá jablečná hrnková buchta se skořicovou drobenkou a plátky jablek, která potěší svou vláčností i jednoduchostí, podle receptu s postupem pro domácí pečení bez vážení.
Vánočka není žádná žádná sranda. A co teprve, když ji máte uplést ze sedmi pramenů. Náš podrobný návod vám pomůže.
Trdelník známe ze stánků, ale domácí úplně ne. Pojďme to společně napravit. Upečte si domácí trdelník podle našeho receptu.
Piškotová střecha podle receptu s postupem. Slavnostní dezert s máslovým nebo Mascarpone krémem, který zaujme vzhledem i chutí.
Domácí škvarky lze připravit i v domácí pekárně. Pokud jí vlastníte, můžete to vyzkoušet, ale nikdy nedávejte sádla více než do poloviny mísy, protože pustí tuk a zvětší tím svůj objem.
Ptačí mléko je vynikající retro dezert, který mnoho lidí možná ani nezná. Za vyzkoušení stojí tento v jahodové variantě na piškotovém základu ve formě řezů. Budete se olizovat až za ušima.











