Vepřové maso má v české kuchyni dlouhou tradici, zejména díky zabijačkám
Plněné papriky s rajskou omáčkou: Prohlédněte si recept s postupem na plněné papriky s rajčatovou omáčkou.
Lodičky z mletého masa, plněné bramborovou kaší a zapečené sýrem. Tento recept je jednoduchý na přípravu, nabízí široké možnosti variací a jistě se stane oblíbeným pokrmem ve vaší domácnosti
Guláš je tradiční a oblíbené jídlo, které má své kořeny v maďarské kuchyni, ale dnes je populární po celém světě. Základem jsou dvě ingredience a ověřený postup podle receptu.
Tradiční recept z Valašska: připravte si originální Kyselicu – skvělou bílou polévku s uzenou klobásou, bramborami a slaninou. Postup přípravy a recept.
Připravte si tradiční českou delikatesu v elegantním balíčku chuti a estetiky. Recept a postup přípravy Šunkových závitků v aspiku plněných bramborovým salátem.
Prohlédněte si recept s postupem a video návodem na domácí masovou paštiku – játra a vepřové maso, čerstvá zelenina a spousta koření.