Jemné plíčky a srdce na smetaně jsou v tomto podání fantastické! Díky receptu, předávaného po generace, si skvěle pochutnáte.
Recept s postupem na novoroční čočku na kyselo. Tradiční pokrm, kterým by měl každý začít nový rok. Budete překvapeni, jak je to snadné.
Zkuste letos změnit svoje silvestrovské meníčko a místo chlebíčků si vyrobit například kapří pepřenky a podobné záležitosti. Prohlédněte si recept s postupem na Kapří pepřenky, chuťovka letošních Vánoc.
Snadná a rychlá rybí polévka z kapra se zeleninou, která není cítit po rybě. Poděděný dokonalý recept, který zvládne každý a chutná i dětem.
Zelí s křenem podle receptu, který máme od babičky a dědí se v naší rodině po generace. Křenové zelí má ostřejší chuť a je to skvělá příloha. Recept a postup na přípravu této pochoutky.
Jednoduchý recept na polévku, která nejen zahřeje, ale i dokonale zasytí. Vychutnejte si s námi tuto staročeskou klasiku Zelňačku.
Připravte si výborný Kaldoun a nemusí to být nutně jen na Svatomartinské menu. Tato verze je sytá, ale neobsahuje příliš mouky a je bez smetany.
Tradiční polévka s jednoduchým postupem a seznamem ingrediencí. Kaldoun může být uvařen z jakékoliv drůbeže, nejen z husy. Je to snadné.
Aspik s vepřovými ušima je levným a chutným pokrmem, který si zamilujete pro jeho nezaměnitelnou chuť a konzistenci. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové uši v aspiku.
Česnek naložený v marinádě je nejen zdravý a lahodný, ale také ozvláštní různé pokrmy. V zimním období poslouží taky jako lék. Prohlédněte si recept s postupem na Česnek naložený v marinádě.
Pokud máte rajčata na zahradě nebo zkrátka jen rádi zpracováváte sezónní ovoce a zeleninu, tento recept si rozhodně zamilujete. Prohlédněte si recept s postupem na domácí pečený kečup.