Štrůdl tak trochu jinak. Vyzkoušejte tento se sádlem. Je krásně vláčný a jemný, prostě dokonalost v každém soustu.
Nechce se vám vařit nálev zvlášť, rovnou byste chtěli okurky naložit? Tak je zkuste bez nálevu, ten vytvoříte přímo při nakládání.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto českou klasiku s rodokmenem a připravte dle přesného postupu španělského ptáčka. Uvidíte, že chutná skvěle.
Chtěli byste něco slavnostního, nějaký ten dortík, ale na sladké vůbec nemáte chuť? Tak připravte jedinečný aspikový dort podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Kdo by nemiloval rajskou polévku nebo omáčku? A možná i tací se najdou, ale s naším receptem s postupem krok za krokem si ji zamilují i největší odpůrci.
Perník z cukety? Proč ne! Vyzkoušejte tento lahodný dezert, který se hodí na zvláštní příležitosti i jen tak ve všední den ke kafíčku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jednoduché slané pečivo, sypánky, které si upečete během vaření čočkové polévky.
Letní rajská omáčka s hovězím masem podle tohoto jasného receptu s postupem zachutná dětem i dospělým. Bez velkého zahušťování. Dejte si ji s rýží, knedlíkem nebo těstovinami.
Užijte si opravdu slavnostní pokrm. Hovězí po burgundsku je symbolem francouzské kuchyně – a je vynikající!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na výjimečnou polévku, která je polévkou s rodokmenem a uvařte si svůj Boršč. Přidejte kousek dobrého chleba a oběd máte hotový.
Pořádný hovězí vývar je lékem na všechny neduhy. Připravte si ho i vy s domácí zavářkou, která chutná výborně.











