Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zelný salát připravený v lednici, bez zavařování, když je potřeba rychlá příloha k masu.
Okurky, zelí a cibule v kyselém nálevu se perfektně hodí jako příloha ke grilovanému masu nebo jiným masitým pokrmům. Připravte ho podle tohoto návodu krok za krokem a poznáte to sami.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Hrnkový makový závin a připravte si Tichou spirálu z máku a vzpomínek.
Halušky se zelím a slaninou patří mezi sytá a výživná jídla. Zelí plné vitamínů a probiotik, brambory, vejce a slanina dodají vše potřebné. Podle tohoto receptu s postupek krok za krokem je zvládnete snadno.
Nevíte co s okurkami? Dopřejte si štiplavé osvěžení v podobě amerického okurkového salátu do sklenice. Použít lze i cukety.
Zatoužili jste po nostalgické chuti? Pak si připravte párkový salát, který byl velmi oblíbený za socialismu. Dobrou chuť!
Máte rajčata a nevíte co s nimi? Upečte je a naložte. Pečená rajčata jsou pochoutkou, která se hodí jako příloha nebo ji snězte jen tak.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Slaný koláč ze spíže s náplněmi, které máte rádi a které zrovna přebývají v lednici.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na letní šepot zeleniny a připravte si na zimu tuto skvělou křupavou zeleninovou – čalamádu bez sterilizace.
Krásná barva, výrazné chutě, taková je polévka z červené řepy. Uvařte si červenou polívečku podle našich babiček.
Také litujete, že sezóna rajčat je tak krátká? Díky nakládání si ji prodloužíte! Rajčata právem patří k nejoblíbenějším plodům českých zahrad.











