Také litujete, že sezóna rajčat je tak krátká? Díky nakládání si ji prodloužíte! Rajčata právem patří k nejoblíbenějším plodům českých zahrad.
Existují suroviny, které jsou využívány ve všech kuchyních světa. Vejce mezi ně rozhodně patří. Prohlédněte si přípravu vajíček jako z luxusního bistra.
Co rychle k večeři? Zkuste zapečené těstoviny, tentokrát s mletým masem a brokolicím podle tohoto jednoduchého postupu.
Upečte výbornou buchtu s osvědčenou kombinací chutí mák-povidla-tvaroh podle tohoto jednoduchého postupu. Hrníčkový recept vás nedchne svou jednoduchostí.
Upečte si buchtu, která je nabitá živinami, a to díky ovoci a kefíru. Vy si pochutnáte a vaše břicho vám poděkuje.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na osvěžující spojení kakaa, tvarohu a pomeranče a upečte si jako vzpomínku na staré časy – fanta dort.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Bramborového hříšníka se zlatým srdcem, kterým je bramborák se sýrem a šunkou.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na hrníčkovou mramorovou bábovku s oříšky a provoňte váš dům dětstvím a nedělním odpolednem u babičky.
Letní sezóna je v plném proudu a s ní dozrává různé chutné ovoce. Upečte z něho tento lahodný tvarohový koláč, aby nepřišlo v niveč.
Pochutnejte si na této slané delikatese. Stačí jedna velká cuketa, pár běžných surovin a výborný cuketový koláč je na světě.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem a přeneste vůni lesa domů do hrnců a na talíře. Toto jídlo všechny potěší a zasytí a navíc váš domov krásně rozvoní.