Recept na výbornou rybu: Restovaná treska tmavá na přepuštěném másle. V hlavní roli rajčata, kapary, opečené brambory – jednoduché, rychlé a lahodné.
Syté a vydatné jídlo vhodné k večeři i obědu s přílohou v podobě opečených brambor na pánvičce. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové plátky v cibulovo hořčičné omáčce.
Živáňská – tradiční pokrm slovenské kuchyně z vepřového masa, v tomto případě vylepšené na špejli. Připravuje se také na plechu jako ražničí. Prohlédněte si recept s postupem na živáňskou – směs s vepřovým masem na špejli.
Krkovička z jedné pánve s pivní omáčkou: Tento recept je dokonalým prozřením všech kuchařů, kteří nemají v oblibě mytí nádobí. Spojené chutě z jedné pánve jsou navíc vynikající. Prohlédněte si recept s postupem na krkovičku s bramborami z jedné pánve.
Připravte si lahodné kuřecí nudličky s opečenými bramborami a paprikou z jedné pánve. Díky kombinaci čerstvé zeleniny a koření jde o jídlo ideální pro rodinnou večeři. Tento jednoduchý recept kombinuje šťavnaté kuřecí maso s křupavými bramborami a sladkými paprikami.
Pokud hledáte jednoduchý a rychlý recept, který je zároveň výživný a chutný, pak jsou játra s cibulí a bramborami tou správnou volbou. Tento pokrm je ideální pro všední večeři, když máte málo času, ale chcete si dopřát něco poctivého.