Recept s postupem, ingrediencemi na mrkvovo – sýrovou pomazánku, kterou podáváme zapečenou na chlebu či toastu. Silvestrovská jednohubka nebo svačina.
Snadné mini sendviče, které se podávají jako jednohubky při jakékoliv extra příležitosti – oslavy, návštěvy, na silvestra. Jednohubky jsou nejen hezké na pohled, ale také chutné.
Makrelová pomazánka s křenem a kapary obsahuje všechny zdravé ingredience a je velice výživná. Kombinace křenu a kapary zajistí její pikantnost. Prohlédněte si recept s postupem na Makrelovou pomazánku s křenem.
Zbyly Vám knedlíky od oběda? Nevyhazujte je – zde je recept na rychlé knedlíky s vajíčky a kuřecím masem. Ještě přidáme kyselou okurku a máme rychlou večeři.
Slovenské pirohy s brynzou se hodí jako hlavní jídlo, jako příloha je výborné studené mléko anebo mléko zakysané. Prohlédněte si recept s postupem na Slovenské pirohy s brynzou.
Pomazánka z ředkviček je velmi variabilní – můžete ji připravit v různých obměnách podle své nálady a surovin, které máte doma. Prohlédněte si recept s postupem na ředkvičkovou pomazánku.
Žampiónovou pomazánku můžete použít k snídani, svačině i večeři, ale i k pohoštění na chlebíčky, je lehká, chutná a zdravá. Prohlédněte si recept s postupem na Žampiónovou pomazánku.
Rychlá a jemná vajíčková pomazánka pouze z 5 ingredienci bez majonézy většinou dostupných v každé domácnosti. Prohlédněte si recept s postupem na Rychlou vajíčkovou pomazánku s bílým jogurtem.
Zdravá a chutná pomazánka, zdravější alternativa majonézové vajíčkové pomazánky s bílým jogurtem a pažitkou. Prohlédněte si recept s postupem na Vajíčkovou pomazánku bez majonézy.
Tento svěží, pro čechy svojí zálivkou možná mírně exotický salát, je vynikající ztvárnění kombinace francouzské a švýcarské kuchyně. Prohlédněte si recept s postupem na švýcarský klobásový salát.