Pořádný hovězí vývar je lékem na všechny neduhy. Připravte si ho i vy s domácí zavářkou, která chutná výborně.
Prohlédněte si recept s postupem na rustikální tyrolské brambory a okuste kuchyni z vysokých hor! Pokrm je sytý a velmi snadný.
Uvařte si výbornou polévku s bramborovým fondánem. Houbové kyselo je klasika, která nikoho nezklame. Dobrou chuť!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Jemnou zeleninovou polévku, která se připravuje na másle, zahustí se máslovou jíškou a podává se skvělými drožďovými knedlíčky.
Znáte tuhle vychytávku? Pokud ne, tak ji vyzkoušejte. Smažené žloutky se stanou ozdobou každého pokrmu. Mňam!
Výživná polévka bez masa, která vás uhrane. Pochutnejte si na květákové polévce, která je hutná a sytá. Přejeme dobrou chuť.
Tradiční česká čočková polévka, která naplní a zahřeje každé břicho, je plná živin, minerálních látek a vitamínů. Připravte ji snadno podle postupu krok po kroku.
Květákové placičky jsou zdravější verzí klasických bramboráků, ale pochutnáte si na nich úplně stejně, možná i víc.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skromné jídlo ve slavnostním kabátku a připravte tyto skvělé Prezidentské brambory s Hermelínem a anglickou slaninou.
Papežský salát patří mezi pokrmy podávané při výjimečných příležitostech. Jeho základ tvoří brambory, kyselé okurky a majonéza, často také hrášek, šunka nebo uzené maso.
Jak již název napovídá, jídlo, které jsme pro vás uvařili dnes, pochází z rakouské kuchyně. Oproti české majonézové verzi je tento vídeňský salát lehčí a lehce navinulý. Základ tvoří kromě brambor také cibule, vývar, kvalitní ocet, hořčice a kapka oleje.











