Neskutečně chutné a rychlé jídlo, které zvládne uvařit i začátečník. Recept a postup je velmi snadný. Milovníci masa si přidají maso.
Zdravý, chutný a rychlý recept na pečenou růžičkovou kapustu s marinovaným krůtím masem v hořčici, česneku a oleji. Dokonalá kombinace chutí.
Recept na jednoduchý pokrm, uvařený z jednoho pekáče. Syrové suroviny smícháme v pekáči a trouba vykouzlí hotový pokrm. Nezašpiníme víc než pekáč.
Česnek naložený v marinádě je nejen zdravý a lahodný, ale také ozvláštní různé pokrmy. V zimním období poslouží taky jako lék. Prohlédněte si recept s postupem na Česnek naložený v marinádě.
Na této houbovo-zeleninové směsi si v zimě určitě dobře pochutnáme a taky je to jedna z možností, jak zpracovat velkou úrodu hub. Prohlédněte si recept s postupem na Nakládanou houbovo-zeleninovou směs.
Mrkvová pomazánka vhodná ne jen pro děti ale i na rychlé jednohubky či jako studená večeře se osvědčí i u nás dospělých. Prohlédněte si recept s postupem na Mrkvovou pomazánku ne jen pro děti.
Tato houbová specialita nám přinese nepopsatelný chuťový zážitek v době, kdy je jí v lese dost a nevíme, co by jsme si z ní uvařili. Pohlédněte si recept s postupem na Houbovou specialitu -Lišku obecnou na topince.
Fazole na kyselo jsou jedinečnou ukázkou tradiční české kuchyně, která i z jednoduchých surovin dokáže vytvořit lahodné a syté jídlo. Prohlédněte si recept s postupem na Fazole na kyselo: Tradiční recept na sytý a chutný pokrm
Zdravější bramborový salát, plný chutí: Bramborový salát s bílým jogurtem – jako zdravější verze klasické verze. Tato verze Vás nadchne svou chutí a vůní.
Sekaná z pomalého hrnce je skvělý recept, který připomene chutě tradiční domácí kuchyně a ušetří čas i námahu. Prohlédněte si recept s postupem na Poctivou sekanou od babičky z pomalého hrnce.
Podzimní zvěřinový guláš – recept na zvěřinový guláš z jelení plece, dlouho tažený, skvěle dochucený. Netradiční zvěřinový gulášek, na kterém si pochutnáte.