Představujeme vám 2 velmi zdravé a ještě chutnější recepty, které snadno připravíte z červené řepy. Upečete si svůj chléb, jehož součástí je tato zdravá zelenina a také lahodnou pomazánku z červené řepy a křenu. Prohlédněte si tyto recepty s postupem a vylepšete svůj jídelníček hned.
Výroba vlastních bramborových noků není žádná věda. S opečenou cibulkou a anglickou slaninou jsou prostě dokonalé! Prohlédněte si tento recept s postupem hned.
Na česnekové pomazánce si čas od času asi pochutnáváme všichni. Pokud ale česnek před použitím upečeme, vznikne nám nezapomenutelný chuťový zážitek, se kterým se budete chlubit na každé oslavě! Prohlédněte si recept s postupem na pomazánku ze dvou druhů sýrů a pečeného česneku.
Zahřejte kuchyni vůní tradičního pokrmu, který přináší radost už od prvního pohledu na zlatavé brambory a křupavou slaninu. Prohlédněte si recept s postupem na opečené brambory se slaninou.
Snadné karbanátky, které připravíme za 10 minut. Celý pokrm je do 25 minut hotový. Díky čerstvým bylinkám mají svěží chuť.
Farářské brambory jsou jídlem, které se svým rustikálním charakterem stalo srdcovkou v mnoha domácnostech. Vyzkoušejte je také! Prohlédněte si recept s postupem na farářské alias vikářské zapečené brambory.
Časovou náročnost zkrátíme u polévky namočením fazolí a vyrobením vaječných nudlí den předem. Nudle musíme pomoučit, jinak by se slepily. Prohlédněte si recept s postupem na Jókai bableves: Tradiční maďarskou fazolovou polévkus uzeným masem.
Houbové topinky jsou snadné a rychlé jídlo, které můžeme připravit kdykoliv během houbařské sezóny, nebo využít houby, které máme po ruce. Prohlédněte si recept s postupem na Houbovo vaječné volské oko na topince – výbornou houbovou směs.
Fazolová polévka je tradice a zasytí i ty větší jedlíky, navíc je zdravá a chutná, nejvíc se hodí na podzim a v zimě. Prohlédněte si recept s postupem na Maminčinu fazolovou polévku.
Lahodné nakládané cukety s mrkví a bylinkami, které skvěle doplní vaše zimní pokrmy. Recept s postupem jak naložit a zavařit cuketu.
Medailonky v houbové omáčce s těstovinami se stanou oblíbeným receptem, který si budete chtít vařit znovu a znovu. Rodina vás pochválí! Prohlédněte si recept s postupem na medailonky v houbové omáčce s žampiony a těstovinami.