Máte rádi klasickou tlačenku a chcete zkusit něco nového? Toto je recept s postupem na terinu z vepřového kolene, neboli francouzskou obdobu tlačenky.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tatarský biftek neboli tatarák. Většinou oblíbenou, ale někdy i nenáviděnou delikatesu k posezení u piva či vína.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Skvělé jednohubky k vínu i pivu, takové jsou smažené hermelinové kuličky se slaninou, které se hodí jak k pivu, tak k červenému i bílému vínu.
Bramborové taštičky s brynzovou náplní obvykle nazýváme pirohy. Podáváme je se zakysanou smetanou a anglickou slaninou. Prohlédněte si tento tradiční recept slovenské kuchyně s postupem.
Kombinace jemného kuřecího masa, chutných žampionů a bílého vína s jemně ovocnými tóny, je fantastická. Prohlédněte si tento sofistikovaný recept s postupem a užijte si každé sousto!
Představujeme vám 2 velmi zdravé a ještě chutnější recepty, které snadno připravíte z červené řepy. Upečete si svůj chléb, jehož součástí je tato zdravá zelenina a také lahodnou pomazánku z červené řepy a křenu. Prohlédněte si tyto recepty s postupem a vylepšete svůj jídelníček hned.
Výroba vlastních bramborových noků není žádná věda. S opečenou cibulkou a anglickou slaninou jsou prostě dokonalé! Prohlédněte si tento recept s postupem hned.
Na česnekové pomazánce si čas od času asi pochutnáváme všichni. Pokud ale česnek před použitím upečeme, vznikne nám nezapomenutelný chuťový zážitek, se kterým se budete chlubit na každé oslavě! Prohlédněte si recept s postupem na pomazánku ze dvou druhů sýrů a pečeného česneku.
Zahřejte kuchyni vůní tradičního pokrmu, který přináší radost už od prvního pohledu na zlatavé brambory a křupavou slaninu. Prohlédněte si recept s postupem na opečené brambory se slaninou.
Snadné karbanátky, které připravíme za 10 minut. Celý pokrm je do 25 minut hotový. Díky čerstvým bylinkám mají svěží chuť.
Farářské brambory jsou jídlem, které se svým rustikálním charakterem stalo srdcovkou v mnoha domácnostech. Vyzkoušejte je také! Prohlédněte si recept s postupem na farářské alias vikářské zapečené brambory.