Boršč je tradiční slovanská polévka, které se obvykle dělá z řepy. Ochutnejte tento trochu odlišný recept. Rajčatový boršč je prostě výborný.
Rajská polévka je naprostá klasika. Ale ta písmenková ze sáčku není úplně ta pravá ořechová. Vyzkoušejte náš recept na tu poctivou – domácí.
Pokud hledáte něco nového, neotřelého a zároveň nechcete hodiny trávit v kuchyni, pak vyzkoušejte recept na tuto polévku. Vynikající polévka z nakládaných zelených rajčat vám přiroste k srdci. Prohlédněte si recept s postupem a uvařte ji dostatek pro všechny!
Rádi byste si připravili domácí rajčatovou polévku, ale neznáte postup a recept? Zkuste si uvařit rajčatovou polévku podle našeho jednoduchého a rychlého receptu, se sýrovým sendvičem – ve článku naleznete i video postup.
Polévku můžete dochutit sušenými bylinkami, jako je tymián nebo oregano, nebo přidat špetku cukru, pokud jsou rajčata příliš kyselá.