Připravujeme si plněné domácí pečivo z listového těsta. Hlavními ingrediencemi jsou pesto z medvědího česneku, sýr feta a rajčata. Prohlédněte si recept a upečte tuto svačinku s námi.
Příprava lahodného kuřecího frikasé je překvapivě jednoduchá, takže se s ní snadno vypořádá i méně zkušený kuchař.
Recept na zapečené brambory se smetanou: Jednoduchým postupem vznikne lahodná pochoutka, která potěší každého gurmána a zachrání nás i při neohlášených hostech
Recept na ty nejlepší zapečené šneky z listového těsta. Šneci jsou plnění tuňákem, rajčatovým sugem, bazalkou a sýrem. Nejlepší jsou čerství a křupaví přímo z trouby.
Sedlácké řízky neboli cibulové karbanátky, lze podávat s bramborami, čerstvým salátem nebo jen tak s krajícem chleba
Domácí želé si můžeme připravit z malin nebo jiných lesních plodů a bobulí. Je potřeba počítat s časem na tuhnutí. Děti si pochutnají.
Chcete si připravit slaný koláč Quiche a nevíte jak na to? Prohlédněte si náš recept na Quiche se slaninou, chřestem a medvědím česnekem. Výborný jarní pokrm, plný barev a chutí.
Přestože jsou kuřecí prsa oblíbenou surovinou, je třeba k jejich správné úpravě přistupovat s pečlivostí
Prohlédněte si recept s postupem na bramborák s kuřecím masem a čerstvou zeleninou, to vše dochucené svěžím dressingem.