Bûche de Noël je nejen lahodným dezertem, ale také krásnou ozdobou vánočního stolu, která v sobě nese kus historie a tradice. Prohlédněte si recept s postupem na čokoládovou vánoční roládu “Bûche de Noël”.
Telecí roláda je skutečným kulinářským skvostem, který sice vyžaduje čas, ale výsledek vás je chuťově okouzlující. Rozhodně stojí za vyzkoušení. Prohlédněte si recept s postupem na pomalu pečenou roládu z telecího masa.
Vynikající plněná roláda z vepřové pečeně, ale může být připravena také z krkovice anebo z jiné části vepřového masa, někdo třeba rád tlustší masíčko. Prohlédněte si recept s ostupem na Plněnou roládu z vepřové pečeně.
Pudinkové mini roládky: Dezert se připravuje bez vajec a proto je vhodný i pro ty, kteří je nekonzumují. Přitom je lehký a svěží. Nejlepší je čerstvý a chlazený. Prohlédněte si recept s postupem na Nepečené mléčné roládky bez vajec a trouby
Tato roláda není jen obyčejným dezertem, je to malý kulinářský zážitek, který spojuje tradici vosích hnízd s lehkostí rolád. Prohlédněte si recept s postupem na roládu alá vosí hnízda.
Když se spojí vůně čerstvého těsta s lahodnou náplní, je to skutečný zážitek pro všechny smysly. Pusťte se hned do pečení! Prohlédněte si recept s postupem na ořechovou a makovou roládu.
Ořechová roláda z listového těsta patří mezi naše slavnostní dezerty. Nikdy nás nezklamala a všem vždy vykouzlila úsměv na tváři. Prohlédněte si recept s postupem na ořechovou roládu z listového těsta.
Lahodná citronová roláda s tvarohovou náplní, která má švýcarský původ. To napovídá vysokou kvalitu dezertu, který stojí za vyzkoušení. Prohlédněte si recept s postupem na švýcarskou rolku s citronovou a tvarohovou náplní.
Pečený bůček v horkovzdušné fritéze, doplněný omáčkou z rajčatového protlaku a červeného vína, podávaný s domácími špeclemi. Pečený bůček s bohatou omáčkou z rajčat a červeného vína podávaný s domácími špeclemi