Máte rádi šťavnaté maso pečené se zeleninou v bohaté šťávě? Připravte si tuto výtečnou krkovici podle postupu krok po kroku.
Pochutnejte si na historicky přesně zpracovaném kuřeti připraveném na způsob bažanta a prohlédněte si tento šlechtický recept i s postupem!
Výborné řízky, na kterých místo trojobalu najdete pikantní těstíčko. Zkuste je podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Dozlatova upečená husa se zelím a knedlíkem a k tomu dobré pivo. Já husu nepeču pouze na Martina, proto si se mnou prohlédněte recept s postupem na husičku s lučinovým knedlíkem, který ocení nejen diabetici, ale všichni milovníci zdravější kuchyně!
Prohlédněte si recept s postupem na kotletu zrající 25 dni v lednici. Podle prastaré receptury vznikne neuvěřitelná pochoutka.
Česnekové brambory z trouby – zmizí z plechu dřív než řeknete dobrou chuť. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na křupavé a voňavé potěšení pro vaši rodinu a upečte v troubě k večeři tyto vynikající česnekové brambory.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Křupavé olivové pochutnání s bylinkami a upečete výborný snach k sýru a vínu na posezení s přáteli.
Vepřová žebra byla dříve neprávem považována za méně hodnotný kus masa. Ve 20. století se však, zejména díky rozvoji mechanického chlazení, stala vyhledávanou delikatesou.
Pokud se chcete v kuchyni vytáhnout v tom nejlepším světel, prohlédněte si recept s postupem na telecí steaky Porterhouse!
Králík braillon je neobyčejně lahodné a jemné jídlo, které si zamilujete pro jeho bohatou chuť podle francouzské receptury. Prohlédněte si ji i s postupem a podlehněte králičímu masu!
Snadný a rychlý recept s postupem, který si oblíbíte zejména v době, kdy nemáte moc času. Kuřecí prsa na slanině zůstávají šťavnatá a lahodná!











