Jablečný koláč podle tradičního receptu je oblíbenou pochoutkou mnoha generací.
Recept na Krémový dort na plechu s jablečnou a krémovou náplní – opravdová lahůdka. Potěší všechny milovníky sladkého i jablečných dezertů.
Tradičně byla připravována jako osvěžující pokrm pro horké dny, kdy její kyselá chuť a lehkost poskytovaly příjemné osvěžení.
Můžete přidat libovolné ovoce dle vašeho výběru, například sezónní lesní borůvky nebo nakrájená jablka.
Tajemství dokonalé krupicové kaše: Recept a postup přípravy jemné krupicové kaše se skořicí a kakaem a rozpuštěným máslem.
Recept na rychlý letní dezert: Letní jednoduchý dezert: Zapečené broskve se skořicovou polevou a vanilkovou zmrzlinou
Když koláč vyklopíte z formy, objeví se nahoře vrstva karamelizovaných jablek spojená s nadýchaným piškotem.
Skořicovo-jablečná buchta se nejčastěji podává teplá, často s vanilkovou zmrzlinou nebo šlehačkou. Výborně chutná i studená.











