Připravujeme bramboráky tentokrát na německý způsob s cibulí – obvykle známé jako “Kartoffelpuffer” nebo “Reibekuchen”. Přidali jsme navíc uzené maso. Prohlédněte si recept a video s postupem přípravy.
Domácí čevapčiči: tradiční příprava zahrnuje servírování s červenou cibulkou a jemnou bramborovou kaší. Podle tří základních kroků připravíte tento oběd snadno i doma. Původně se jedná o tradiční balkánské jídlo, které je i u nás velmi oblíbené. Příprava je možná i na grilu.
Česká smaženka má nenahraditelné místo v naší tradiční kuchyni. Skoro každý ji zná a téměř každý vyzkoušel. Čas od času si ji rádi uděláme jako rychlou večeři nebo svačinu. Připomeneme Vám recept a postup. Opět si pochutnáte.
Kromě klasických smažených karbanátků, které jsou nejjednodušší a nejrychlejší, ryby ještě připravujeme v páře, na grilu i v troubě. Prohlédněte si recept na Smažené karbanátky z ryb.
Snadný recept na domácí rybí prsty, které jsou bez konzervantů a plné dobré a kvalitní ryby. Udělejte radost celé rodině s výbornými rybími prsty.
Recept na nejoblíbenější bramborovou přílohu: Domácí křupavé bramborové hranolky krok za krokem – snadná příprava přílohy.
Smažené Pikantní cibulové kroužky v těstíčku – skvělá jednoduchá dobrotka pro návštěvu nebo k tv a filmu. Recept na smažené cibulové kroužky.
Cenově přijatelný, zato velmi chutný klatovský řízek z Gothajského salámu. Je skvělý jako rychlá večeře nebo oběd, když je málo času. Prohlédněte si recept s postupem na klatovský řízek.
Prohlédněte si recept s postupem na Obalovaný květák se sezamem a pikantní majonézou – Recept na rychlý a chutný předkrm.
Jednoduché a velmi chutné cuketové karbanátky se sýrem, česnekem a koprem, ideální jako hlavní chod nebo příloha. Recept na jednoduché a chutné cukeťáky.
Jednoduché smažené placky z čerstvého zelí jsou křupavé a lahodné jídlo k večeři pro celou rodinu. Staročeská klasika, která nezklame! Prohlédněte si recept s postupem na zelné placky. Případně v textu najdete i další recepty na zelňáky a zelné placky pro Vaší inspiraci.