Řízky pro vegetariány nebo pro ty, kdo jednoduše milují celer. Zkuste je podle tohoto jednoduchého receptu.
Donuty zná každý, ale už jste je pekly doma? Podle tohoto receptu to zvládnete levou zadní a určitě se po nich jen zapráší stejně jako u nás doma.
Zelné placky se škvarkami a uzeninou podle tohoto receptu s postupem rozzáří oči milovníkům dobrého jídla a piva.
Smažení patří mezi nejstarší způsoby tepelné úpravy jídla. Tuky využívaly na přípravu masa, pečiva nebo zeleniny již starověké civilizace. Tento oblíbený způsob tepelné úpravy přináší intenzivní chuťový zážitek. Čím je to dáno?
Holandský řízek, oblíbený pokrm českých dospěláků, teenagerů i seniorů, mate svým názvem – s Nizozemskem nemá totiž nic společného.
Dozlatova propečené bramborové koule s náplní sýra a šunky si zamilujete. Vyzkoušejte tuto jednoduchou pochoutku hned s tímto receptem!
Nadýchané a křupavé bramboráky, přitom bez zbytečné mouky. Přinášíme recept na přirozenou variantu tradiční smažené pochoutky.
Vyzkoušejte náš dnešní recept na křupavé bramborové obdélníčky – připravíme si bramborové těsto, které pak naporcujeme na obdélníky, ty obalíme a osmahneme.
Pokud také milujete cibulové kroužky, tento tip na recept by mohl být přesně pro Vás. Připravíme si totiž cibulový květ. Cibuli nařežeme křížem, obalíme a usmažíme. Cibule se krásně rozevře jako květ – je to taková chuťovka s domácím dipem nebo efektní příloha.
Oblíbená retro klasika na řízečky ze směsi kuřecích nudliček s cibulkou v marinádě. Snadné a rychlé jídlo, které má mnoho názvů od rarášků přes placičky.
Cibulové karbanátky jsou pokrmem oblíbeným v mnoha zemích. Cibule jakožto hlavní surovina v nich bývá kombinována s dalšími ingrediencemi, jako jsou brambory, vejce či strouhanka.











