Vyzkoušejte náš dnešní recept na křupavé bramborové obdélníčky – připravíme si bramborové těsto, které pak naporcujeme na obdélníky, ty obalíme a osmahneme.
Pokud také milujete cibulové kroužky, tento tip na recept by mohl být přesně pro Vás. Připravíme si totiž cibulový květ. Cibuli nařežeme křížem, obalíme a usmažíme. Cibule se krásně rozevře jako květ – je to taková chuťovka s domácím dipem nebo efektní příloha.
Oblíbená retro klasika na řízečky ze směsi kuřecích nudliček s cibulkou v marinádě. Snadné a rychlé jídlo, které má mnoho názvů od rarášků přes placičky.
Cibulové karbanátky jsou pokrmem oblíbeným v mnoha zemích. Cibule jakožto hlavní surovina v nich bývá kombinována s dalšími ingrediencemi, jako jsou brambory, vejce či strouhanka.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na křupavou pochoutku na každý den a připravte si sýrovo – květákové lívanečky s bramborovou kaší a salátem.
I přesto, že je toto jídlo národním pokladem, jedná se i o unikátní recept, který se v každé rodině připravuje jinak. My jsme si pro vás v následujícím receptu také připravili menší obměnu tohoto tradičního pokrmu.
Snadné květákové placičky, které jsou rozšířené o sýr. Kombinace květáku, česneku, majoránky a sýra je božská. Placky pečeme nebo smažíme.
Jak si připravit skvělé a křupavé hranolky v pohodlí domova vám prozradí dnešní článek. Sepsali jsme několik základních pravidel, která stačí při přípravě dodržovat. Pak se povedou a budou lepší než ty kupované.
Pokud hledáte nový způsob, jak si vychutnat brambory a sýr, tento recept je přesně pro vás. Prohlédněte si recept s postupem na tyto bramborové krokety se sýrem!
Smažené maso je oblíbené snad ve všech koutech světa. Zdokonalit ho můžete obyčejným tukem na smažení. Návrat k sádlu má své opodstatnění. Prohlédněte si recept s postupem na tyto rošťáky, neboli smažené plátky masa.
Cenově přijatelný, chuťově výrazný řízek z gothajského salámu. Je skvělý jako rychlá večeře nebo oběd, když je málo času. Prohlédněte si recept s postupem na klatovský řízek.