Šťavnaté kuřecí řízky v sýrovém těstíčku se jistě stanou vaším oblíbeným pokrmem, po kterém se bude na talíři jen zapráší! Prohlédněte si recept s postupem na šťavnaté kuřecí řízky v lahodném sýrovém kabátku.
Jak připravit skvělé olomoucké tvarůžky, dokonale je obalit, aby nevytekly a další tipy pro přípravu tohoto skvělého jídla. Rychlý tradiční pokrm, hotový do 20 minut.
Tento recept se ideálně hodí na silvestra, oslavy, pro návštěvy, pro speciální příležitosti. Jako jednohubky, které jsou rychle připravené a skvěle chutnají. Tyto originální Plněné smažené olivy stojí za vyzkoušení. Plníme tvrdým sýrem a chorizem.
Vylepšené bramboráky o bazalku na italský způsob – český tradiční bramborák, který je vylepšený o zajímavé chutě z italské kuchyně.
Recept s postupem na jednoduché a výborné sladké pečivo. Skořicové bochánky, které se smaží a obalí v cukru. Sladká snídaně či svačina.
Připravujeme bramboráky tentokrát na německý způsob s cibulí – obvykle známé jako “Kartoffelpuffer” nebo “Reibekuchen”. Přidali jsme navíc uzené maso. Prohlédněte si recept a video s postupem přípravy.
Domácí čevapčiči: tradiční příprava zahrnuje servírování s červenou cibulkou a jemnou bramborovou kaší. Podle tří základních kroků připravíte tento oběd snadno i doma. Původně se jedná o tradiční balkánské jídlo, které je i u nás velmi oblíbené. Příprava je možná i na grilu.
Česká smaženka má nenahraditelné místo v naší tradiční kuchyni. Skoro každý ji zná a téměř každý vyzkoušel. Čas od času si ji rádi uděláme jako rychlou večeři nebo svačinu. Připomeneme Vám recept a postup. Opět si pochutnáte.
Kromě klasických smažených karbanátků, které jsou nejjednodušší a nejrychlejší, ryby ještě připravujeme v páře, na grilu i v troubě. Prohlédněte si recept na Smažené karbanátky z ryb.
Snadný recept na domácí rybí prsty, které jsou bez konzervantů a plné dobré a kvalitní ryby. Udělejte radost celé rodině s výbornými rybími prsty.
Recept na nejoblíbenější bramborovou přílohu: Domácí křupavé bramborové hranolky krok za krokem – snadná příprava přílohy.