Vánoční šlehačkové hvězdy, jsou snadné a přitom tak jedlé, V mrazáku vydrží dlouho, po rozmrazení je pouze nově obalíme v cukru a máme sušenku ke kávě či čaji. Prohlédněte si recept s postupem na Vánoční šlehačkové hvězdy.
Recept s jednoduchým postupem a videem. Perník je díky povidlům v těstě krásně vláčný a křehký. Tuto verzi perníku miluje každý.
Lanýže před podáváním necháme mírně změknout při pokojové teplotě pro rozvinutí chuti. Teprve pak můžeme vychutnat exkluzivitu dezertu. Prohlédněte si recept s postupem na Rychlý dezert ke kávě: Čokoládové lanýže s arašídovým máslem.
Pokud máte rádi kombinaci křupavého sněhového korpusu a nadýchaného čokoládového krému, tento recept na ořechové laskonky vás nezklame. Prohlédněte si recept s postupem na ořechové laskonky s pařížským krémem.
Lotuskový dezert si získá milovníky karamelových chutí a jemného krémového mascarpone. Jak svým elegantním vzhledem, tak lahodnou chutí. Dezert do skleničky jen ze 4 ingrediencí. Prohlédněte si recept s postupem na Lotuskový dezert s Mascarpone do skleničky.
Tento dezert je skutečně dokonalou kombinací dvou klasik – bohatých čokoládových brownies a krémového cheesecaku. Prohlédněte si recept s postupem na brownies a cheesecake v jednom.
Nadýchaný pražský koláč se šlehačkovým krémem z mascarpone a křupavou drobenkou. Rychlý recept na dokonalou sladkou pochoutku
Tento dort Ferrero Rocher je skutečně lahodný a plný intenzivních chutí, které se perfektně doplňují. Vždy sklidí zasloužený obdiv! Prohlédněte si recept s postupem na dort Ferrero Rocherr.
Královské pařížské rohlíčky jsou ideálním cukrovím pro všechny milovníky čokolády a luxusním dezertem při každé slavnostní příležitosti. Prohlédněte si recept s postupem na Královské pařížské rohlíčky.











