Křehká pusinka, smetanový krém a ovoce. Myslíte si, že dezert Pavlova je složitý? Nechte se přesvědčit o opaku naším receptem krok za kroke. Vyzkoušejte mini Pavlova dortíky, které jsou sladké jak pusinky.
Korpus, krém a ovoce. Nic navíc. Nahý dort neboli naked cake je dort, který ukazuje svou krásu bez polevy. Prohlédněte si recept s postupem a pusťte se něj toho ještě dneska.
Svíčková na smetaně s pomalu pečeným masem. Vrstvy chutí, které spojují sladkost zeleniny, brusinky a jemnou smetanu podle našeho receptu s postupem.
Vláčné cuketové knedlíky a voňavá houbová omáčka. Tradiční chuť podzimu v celém výborném hlavním jídle. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem.
Recept na Red Velvet kostky – řezy pečené na plechu, plněné bílým krémem a zdobené nastrouhanou čokoládou. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na červené sametové kostky.
Lehoučké šlehačkové šmetrdolky se plní vanilkovým krémem a chutnají jako obláček. Prohlédněte si jak se připravují – postupem krok za krokem na šátečky pečené s vanilkovým krémem nazývané šlehačkové šmetrdolky.
Mini dezert ve tvaru elegantních košíčků s luxusní ořechovou náplní, kakaovým krémem a polevou. Ke kávě jako stvořené. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na dezert, který je elegantní, vkusný a zároveň chuťově výrazný.
Cukrařina to je dřina. Tak u tohoto větrníku to až tak neplatí. Ano, chce to nějakou přípravu, ale stačí postupovat podle receptu a kroků v přípravě. I já jsem ho zkoušela poprvé. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na klenot české cukrařiny – karamelový větrníček.
Francouzské brambory s masem, smetanou a sýrem. Jednoduchý, sytý a voňavý pokrm, který se skvěle hodí k rodinnému obědu či večeři. Připravíte rychle podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Recept s postupem krok za krokem na podzimní dýňový krém se smetanou a kořením. Jemná, sametová polévka, která zahřeje a dodá energii i v sychravém počasí.
Kombinace oříšků, vanilky a čokolády je právem jednou z nejoblíbenějších. Voňavá sladkost vanilky si velice dobře rozumí s máslovou jemností ořechů a lehkým čokoládovým povzbuzením.
						
				










