Povedené listové těsto je u kremrolí základ, proto si připravíme to své domácí a naplníme ho bílkovým sněhem. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kremrole z domácího listového těsta, které je nenáročné na ingredience a je trochu jednodušší než bývalo původně.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou ořechovou roládu s cappuccinovým krémem a překvapte své přátele roládou Café moment.
Štrůdl tak trochu jinak. Vyzkoušejte tento se sádlem. Je krásně vláčný a jemný, prostě dokonalost v každém soustu.
Chcete upéct něco neobvyklého? Pak vyzkoušejte tyhle řezy z listového těsta s jahodami. Uvidíte, že se budete olizovat až za ušima.
Bábovka je jednoduchá, rychlá a velmi chutná. Hodí se jako pečení na cesty i ke kávě. Upečte šlehačkovou bábovku podle tohoto snadného receptu s postupem.
Jednoduché, ale efektní – takové jsou piškotové řezy s kakaovým krémem. Zvládne je opravdu každý, tak hurá do pečení!
Piškotová roláda stručně, jasně a rychle. Roládu si můžete připravit na tisícero způsobů. Máte doma mascarpone, smetanu a marmeládu? Upečte si tuto roládu s krémem a stracciatellou.
Plát kakaového piškotu, který je naplněný nadýchanou šlehačkou. Žádné složitosti a chuť má lehoučkou jako vánek. Prohlédněte si recept ke kafíčku s postupem krok za krokem na tuto snadnou a rychlou kakaovou roládu. Použijete pouze pár ingrediencí.
Dezert, který nejen chutná, ale svým zkomoleným názvem i pobaví. Tvaroh je vlastně sýr. A ten se polsky řekne „ser“. Tudíž my si připravíme zábavný sernik, tedy druh tvarohového dortu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na odpalované banánky s krémem, šlehačkou a čokoládou a upečte na slavnostní stůl dezert jako z prvorepublikové cukrárny.
Máte rádi rajskou omáčku, ale bojíte se přípravy? Prohlédněte si tento jednoduchý recept s postupem krok za krokem a budete ji dělat pořád!
						
				










