Nabídněte hostům nadýchaný dezert plný krému a šlehačky. Postup je hračka, když půjdete krok za krokem podle našeho receptu.
Upečte si kefírovou buchtu. Budete překvapeni, jak skvěle chutná. Její příprava je tak jednoduchá, že už nebudete péct nic jiného.
Jednodušší už to být ani nemůže. Dopřejte si lahodnou litou buchtu s tvarohem a mandarinkami, kterou zvládne i amatérský kuchtík.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Karamelového diplomata, kterým je šestipatrový nepečený dort s karamelem, pudinkovým krémem, šlehačkou a čokoládou.
Prohlédněte si recept postupem krok za krokem na mandarinkový nepečený cheesecake z lotus sušenek a mascarpone. Je to snadný a svěží letní dezert.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento jahodový koláč vonící létem, protože jahody postupně dozrávají a děti je milují.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tyto úžasné malé dortíky ve tvaru obdélníčků z listového těsta, máte je dle našeho receptu hotové během chvilky.
Originální dezert s názvem Šarlota má působivý vzhled a navíc báječně chutná. Vyzkoušejte i vy náš recept, podle kterého tento piškotový klenot zvládnete levou zadní.
Zapomeňte na zmrzliny z obchodu. S tímto jednoduchým receptem si připravíte doma nejchutnější zmrzlinu na světě, která potřebuje pouze tři základní ingredience. Potřebujete jen: 4 žloutky z velkých vajec, 120 g cukru krupice, 420 ml smetany ke šlehání (33-36% tuku). Volitelné přídavky: 200 ml mléka + 1 polévková lžíce (pro jemnější konzistenci), 30 g kvalitní hořké čokolády (pro čokoládovou variantu).
Tuhle legendu byste měli ochutnat. Pepřová omáčka není těžká, ale vyžaduje přesný postup. Nemějte obavy, s naším receptem to hravě zvládnete.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na čerstvý dezert jako jahodové nebe, který připravíme z piškotu, jahod a čerstvé šlehačky a ihned mlsáme.